11 Comments

Är det något jag verkligen älskar med Sverige så är det alla våra insjöar. Det är ju rätt fantastiskt det där, att vi har så otroligt många och dessutom med fint vatten som vi kan bada i (och ibland till och med dricka)

Jag har gjort en guide till 15 härliga badsjöar i Sverige, som publiceras i Expressen/Allt om Resor. Patrik har tagit många av bilderna. (och den som följer oss här kan nog känna igen barnen som förekommer på ett gäng av bilderna… 🙂 )
Rubriken är ”Sveriges bästa badsjöar”, vilket jag kanske själv inte skulle våga utlova… (om jag satt rubriken) för hur väljer man ut de BÄSTA av alla våra fina insjöar..?

Men här är i alla fall en guide till fina bad i sommar.

Dela gärna med er av era insjö-favoriter. Nya utflyktstips är alltid välkomna 🙂

trehörningen tiveden 2
Trehörningen, Tiveden

Categories: Sommarsverige

About the Author

11 Replies to “15 härliga badsjöar i Sverige”

  1. Ullsandsmo/Tivedsbadet är också jättefint (tyvärr är campingen dåligt skött men fin och lång strand och långgrunt) och så har du ju även Skagern/ Herrgårdsfallet utanför Finnerödja.

    1. Åh dit var vi nästan på väg nyligen, men blev Vitsand då.
      Ska absolut återvända till Tiveden och prova fler bad!

  2. Hej. Jag har startat ett resebloggsbibliotek om olika resebloggas expertis. Fick tips om din blogg av en Jenny som verkligen gillar din blogg. Är det att resa med barn som är din expertis, och om ja, finns det något kategori eller tagg som jag kan länka direkt till så läsaren behöver leta så lite som möjligt. Är det denna som är bäst?: //www.attresamedbarn.se/category/backpacka-med-barn/

    Här har du mitt inlägg http://www.155cm.se/2016/07/17/resebloggsbibliotek/

  3. Läste artikeln med stort nöje….fattade inte att du var upphovskvinnan…..förrän nu….borde väl ha fattat…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.