No Comments

arlanda

Min absolut sämsta gren är nog att vara ifrån min familj under en längre tid.
Och i det här fallet menar jag ”längre tid” som i mer än två-tre dagar.

Det är nog tur att jag inte blev en sån där vara-borta-ofta-långa-perioder-karriär-förälder . Inte för att jag lägger någon värdering angående dem som lever så.
Men jag själv skulle aldrig klara av att göra det.
Jag vill träffa mina barn, helst varje morgon och helst varje kväll. (och eftersom jag har lyxen att leva tillsammans med barnens pappa så är jag ju ” bortskämd” med just detta)

att resa med barn

Ibland gör jag/vi andra saker och så måste det naturligtvis få vara.
Men när det, som nu, är så att det ska gå en hel vecka tills jag träffar dem igen. Då känns det lite extra mycket, det gör det.

Så, vad ska jag göra? Jag ska åka till Norrbottens län en vecka och fara runt för Dagens industris räkning, tillsammans med fotograf Amanda Lindgren, och göra massor av reportage.
Di:s sommarbil är ett superroligt sommaruppdrag, som jag har haft flera gånger tidigare. Men detta blir första gången i just Norrbotten.
Jag kommer att Instagramma på vår familjs egen Instagram, har jag tänkt.
Ja, det här kommer att bli enormt intensivt, annorlunda, lärorikt, utmattande och roligt.

Planet till Kiruna går om en liten stund. Sitter vid gaten på Arlanda nu. När vi landar där drar vi vidare, lååångt ut på ett fjäll. Och sen är det igång.

När jag gick genom terminalen nu på morgonen kom förstås tankarna på nästa gång jag kommer vara här för avresa, om en dryg månad.

Jag brukar inte vara resfebrig, men får medge att tanken på jorden runt-avgången framkallar några små fjärilar… Men jag LÄNGTAR, även till det.

resa med barn

Categories: Okategoriserade

Tags:

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.