1 Comment

spa gili air

Det är lite svårt att förklara, utan att låta som världens drygaste människa.
Men även detta med att resa jorden runt kräver sin insats, även under tiden.

Jag/vi ägnar en hel del tid åt resefunderingar och planering, dagligen. Det kan vara mer eller mindre, men det finns ofta något stråk av en tanke som svävar förbi någon utflykt i Ubud, eller övernattningsalternativ på Nya Zealand eller möjliga färdsätt genom Sydamerika, eller en massa andra saker.
Det ingår ju, såklart. Och det är så mycket i allt det som jag älskar.

Men om jag nu skulle vara sån, så finns det möjligen en liten sak som alltid stryker på foten. Av budgetskäl, och av tidsskäl.
Och det är den där tiden när man inte tänker på någonting annat än sig själv.

Jag har ett så extremt litet behov av det där vi nu för tiden kallar egentid. Min bästa tid är ju med familjen, typ jämt. Det är den jag/vi prioriterar, den vi lägger våra pengar på.
Jag vill inte ha någon såndär tid med shopping eller en egen fika eller promenad. Det finns ingenting i mig som längtar efter det. Jag vet att det är lite ovanligt, men jag har sällan upplevt det där ”ensambehovet”.
Men när mamma och pappa – som alltså är här just nu – bara säger helt plötsligt att dom vill ge mig och Patrik en present; att vi ska gå på en timmeslång massage samtidigt.
Då kände jag att jag blev så väldigt tacksam. Något vi inte själva skulle ”unna oss” just nu, och så himla skön stund. Det blev toppenbra.

img_3255
…och det var alltså dessa vi kom hem till ikväll (när bilden är tagen), efter massagen. Svårt att hitta nåt som konkurrerar med detta, ju! 🙂 Men, det är ju inte alltid som det ena behöver utesluta det andra…
Tacksamhet! Glädje!

Och! För att nyansera lite… vi kan gärna spendera pengar på upplevelser som ger hela familjen något, och vi kan också lägga pengar på mat och dryck – även nu under resan – så länge det känns som en trevlig & gemensam upplevelse, även om det ”bara” är Patrik och jag. Men vi har SÅ mycket svårare att lägga pengarna på något helt eget för var och en för sig, som typ… massage.

Tack mamma och pappa!

**

SE VÅR EGEN FILM OM VÅR RESA PÅ EXPRESSEN.TV / ALLT OM RESOR – Klicka på länken!

Följ oss gärna på Instagram och på Facebook.

About the Author

One Reply to “Massage – om det ovanliga i att unna sig själv”

  1. I live in SF, & want to thank you for all you do…. and I’m glad to read this wonderful email you sent. Blessings to this program!Great Blog, good information about Food bank response north bay fires glad to know you are helping fire evacuees by providing food i’ve also found a page with great information Kirana11, thanks for such a great blog.Imyoung man from fairfield ca. I was houseless last year around this time when i decided to visit Santa Cruz. Within the two weeks i was there the harrasment by police and private security was unsettling. I was latter arrested for brandishingweapon when a “concerned citezen” madea falseclaim that i hada gun. A week later I was then assulted by officer Jeff Auldrige and his accomplice Jeffrey Brouillette. The brandishing charge was dropped i was convicted of resisting arrest and I am banned from Pacific Ave until next year. Their is definitely some sort of corruption going on in Santa Cruz or at least some of the worst trained officers in california are running rampant. I thank you for reading my comment and would like to offer any assistance i can to your organization.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.