4 Comments

I fredags fick jag ett pris – Årets företagskvinna i Degerfors kommun. Jag blev jätteglad för priset!
Kommunen har varje år ett företagskalas dit alla kommunens företagare bjuds in och så är det prisgala med mat och underhållning. Jag visste att jag var nominerad i den här kategorin men blev faktiskt väldigt överraskad över att jag sen vann.
Fick gå upp på scenen och motta diplom med min motivering och blommor och hålla tacktal! Mycket roligt.
Det är kul att vara en del av företagslivet i Degerfors. Här känner jag mig mycket mer som företagare än vad jag sannolikt hade gjort om jag bott kvar i Stockholm, där tror jag att jag ”bara” hade känt mig som journalist, oavsett om jag hade varit frilans även där. Men här finns det liksom inga journalistsammanhang att tillhöra, utan jag blir istället ”journalistföretagare”, typ. Och jag trivs med det. Det är kul och berikande att hänga med alltifrån frisörer till butiksinnehavare till lantbrukare och verkstadsföretagare. 
Sen har jag ju tack och lov lite journalisthäng att ta till i Stockholm (vilket jag också gjorde i lördags, men det är en helt annan historia), och det är ju kul och behövs, det också.

Motiveringen:

Årets företagskvinna: Ida Thunberg, för att hon i den mycket tuffa mediabranschen byggt en framgångsrik karriär med sitt företag Ida Thunberg Media AB. Hon visar också en stor drivkraft och engagemang för att lyfta fram näringslivet i regionen.

Categories: Personligt - Ida

About the Author

4 Replies to “Årets företagskvinna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.