No Comments

Vi har så lugna sköna dagar här!
Vi bor alltså hemma hos en familj, föräldrarna heter Austin och Jasmine och deras barn heter Brian (6) och Ann-Maria (8). De har ett litet homestay med några rum. Det är enkelt men underbart.
Precis sådär som vi önskar oss allra mest när vi reser – värme, sol, en strand, och att få vara nära vardagslivet.

IMG_2846

Nu har Patrik precis varit i köket och för andra dagen i rad lärt sig laga Jasmines helt ljuvliga mat.
Varje kväll serveras vi denna i trädgården, och det är alltså ingen meny a la restaurang utan maten ställs fram på bordet. Nu har det varit fisk fem dagar i rad, tillsammans med massor av goda vegetariska röror av olika slag, och så det fantastiska brödet. Vi äter, äter och äter – alla fyra!
För er som undrar hur det går med barnen och maten – det är absolut inga problem, tvärtom! Milo har vi aldrig varit oroliga för, han äter det allra mesta och gillar att testa nytt. Men Jack visste vi inte riktigt med, men han äter enormt mycket!
Fisken tycker han är jättegod, varje dag.

IMG_2789

Det blir många lata dagar på stranden, och VÄLDIGT mycket tid i vattnet. Både Milo och Jack älskar det, och framför allt Milo skulle nog kunna vara i från den stund han vaknar tills han lägger sig. Och jag har inget emot att vara där med honom. Vårat element, helt klart!

IMG_2797

Jack älskar också vattnet, men bryter gärna av med lite fotbollsspel emellanåt. Och då är det förstås viktigt att träna på målgesten!
Som jag älskar detta, att vara nära barnen, hela tiden. Hela familjen, nära, kärlek och att bara vara.

IMG_2823
När Patrik inte jobbar som kock så jobbar han som fotograf. I båda fallen gynnar ju detta mig på något sätt, så jag är nöjd 🙂

IMG_2822
Goa Ann-Maria hänger mycket hos oss på kvällarna. Här lyssnar hon på soundtracket till Sons of Anarchy (!) i Patriks mobil – och älskar det!

Categories: Asien Indien Kerala

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.