No Comments

Jag och Milo är i Danmark!
Men innan jag börjar berätta om vad vi upplever här så tänkte jag skriva lite om detta att resa med bara ett barn (av två, i mitt fall)
Vi är verkligen en familj som gör det mesta ihop. Vi trivs med att ha det så, inte bara när vi är i Asien i sex månader utan för det mesta.
Jag har ett väldigt litet behov av det som modernt kallas för ”egentid”. Jag har mycket hellre ”familjetid” och hänger med dom så mycket det går.
Eftersom min förtjusning för ekorrhjulsliv är något begränsad (för att uttrycka det milt..) så trivs jag ju som allra bäst när vi upplever saker ihop, små och stora saker.

Just nu pågår alltså något för oss mycket ovanligt, jag och Milo är på minisemester ihop i Danmark medan Patrik och Jack är hemma.
Det var hjärtskärande när barnen skulle säga hejdå till varandra, Milo grät länge i bilen efter att vi börjat resan mot Stockholm. Och Jack var ledsen därhemma på kvällen.
Men nu, när två dagar gått, så känns det sådär bra som jag ändå trodde att det skulle göra. Jag njuter av tid att vara med bara Milo. Vi pratar en massa, läser Bamse, upplever saker, äter och bara är. Det är häftigt att få fokusera bara på honom, och rapporterna säger att Patrik och Jack har det finfint därhemma också med badhus, pannkakor och cykelturer.
(och som tur är återförenas vi redan imorgon på Köpenhamns flygplats, för vidarefärd mot husbåtssemester i Berlin!)

Jag håller på att förändra lite vad gäller bloggen. Det ska bli nytt, mer och BRA! Resandet och upplevande ska få ta ännu mer tid i mitt/vårt liv, och ambitionen är att sprida det i kombination med min ”grundmission”: att resa med barn är berikande, roligt och inte det minsta svårt!
Jag vet inte exakt vart det kommer att ta vägen men vet att jag gillar att dela med mig av vad vi gör, hur vi gör det och varför vi gör det – och jag tycker ju att man ska göra det man gillar. Alltså: mer resande, mer bloggande!

Snart kommer ett fulladdat TEMA DANMARK! En hel del djur blir det, bland mycket annat.
Nu ska Milo och jag njuta av en ny dag tillsammans!

I Randers Regnskov

Categories: Danmark

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.