3 Comments

stora holmen tåg
När tillvaron rusar på i rekordfart är det inte alltid jättelätt att ta sig tid för det man verkligen vill.

Måstena upptar just nu nästan all vaken tid. Även om det mesta är flyttat (inklusive vi själva) är det saker kvar att tömma i vårt hus inför den snart inbokade flyttstädningen.

Och jobbkalendern är… intensiv, för att uttrycka det milt. För oss båda dessutom.

Vi har ju ett väldigt tydligt mål. Om en dryg månad åker vi iväg på vårt livsäventyr, och det kommer att vara värt allt.

Men visst kunde jag önska att det fanns mer tid ibland, även nu.

Igår hade Jack tid för hörselkontroll på Universitetssjukhuset i Örebro. Han opererade in rör i våras och nu var det uppföljande koll.

Istället för att bara passa in tiden exakt åkte vi några timmar för tidigt. Parkerade vid sjukhuset och promenerade över till den lilla ön Stora Holmen som är som en liten barn-ö intill stadsparken.

stora holmen örebro
Vi hade så fina timmar där, jag och min Jack. Vädret pendlade mellan regn och sol, men det blev alldeles perfekt ändå.

trampbil örebro
Trampbilsfärd i ministaden Trollebo för honom, och åktur i det lilla tåget runt ön för oss båda.

stora holmen tåg örebro
Sen fikade vi innan det var dags att gå på hörselkontrollen (som gick jättebra!)

hörselkontroll
Och på vägen hem stannade vi på restaurang Lake Lodge vid Våtsjön och åt sommarbuffé med chokladpudding till efterrätt. Och sen en liten promenad ner till bryggan på det.

lake lodge våtsjön
våtsjön karlskoga
Vi hann prata så mycket de här timmarna, väldigt mycket om fotbolls-EM och diverse individuella prestationer och brist på prestationer. Om vilken av alla kroppsdelar som är viktigast och tusen andra frågor och funderingar, om flytten, resan och mycket, mycket annat.

Om jag inte hade varit ”tvungen” att åka på hörselkontrollen hade jag aldrig lyckats hitta den här tiden mitt i en späckad vecka.

Men ibland är det viktigt att ta tillfällena i akt. Några extra timmar då och då kan betyda så mycket.

stora holmen tåg

Categories: Örebro

About the Author

3 Replies to “Att ta tillfället i akt- en fin utflykt i Örebro”

  1. I’ve been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, bitcoincasino and I’m really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks 😀

  2. It’s too bad to check your article late. I wonder what it would be if we met a little faster. I want to exchange a little more, but please visit my site baccaratcommunity and leave a message!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.