RESA MED BARN

i thailand

 
  1. Rejäl tips/faktadel inför resan

  2. Nedslag på 12 härliga öar/platser i Thailand

  3. Anpassad för alla som reser med barn

  4. Över 50 bilder

  5. Smidigt pocketformat


Vilka öar ska vi åka till? Finns det blöjor att köpa? Barnmat? Vad finns det för aktiviteter för våra större barn? Hur hittar vi billigast boende? Hur reser vi mellan öarna?

RESA MED BARN I THAILAND är en inspirationsguide som tar er med på en oförglömlig resa i ett underbart land!

”Resa med barn i Thailand” är en helt ny inspirationsguidebok, skapad av resejournalisten Ida Thunberg. Hon har många gånger återvänt till sitt favoritland, de senaste tre åren på längre backpackerresor tillsammans med sina barn.

Här är boken hon själv saknat - som sätter barnens och familjens behov i fokus.

Boken är späckad med fakta och råd: finns det barnmat i livsmedelsbutikerna, vilken typ av boende ska ni satsa på och hur reser ni enklast runt i Thailand med barnen? Här finns svaren!

Allt ni behöver tänka på inför resan, med packning och förberedelser. Hur göra med vagn, bilbarnsstol och flytvästar? Här finns tipsen från de som redan gjort detta, flera gånger.

Ni guidas också till de bästa bokningssajterna, och lär er knepen för att hitta bra priser på boenden. Prisexempel från 2012.

Boken innehåller också spännande nedslag där du följer med barnen Milo och Jack och deras familj till Koh Lanta, Phuket, Koh Bulone, Koh Jum, Phi Phi Islands, Koh Kradan, Krabi, Laoliang, Koh Phangan, floden Kwai och Koh Tao. Massor av bilder, personliga ögonblicksskildringar och inspiration!

Bokshopen hittar du här!

Boken säljs även bland annat via Bokus.


Inspireras till ert livs resa!