9 Comments

Vi har haft en så fin helg, då vi fått säga hej då (eller snarare – Vi ses!) till många som vi tycker om och kommer att sakna under vår resa. 


I fredags kväll hade vi ”öppet hus”-fest på Bosna här i Degerfors, pizzeria, restaurang & byns enda uteställe i ett. Dessutom legendariskt fotbollssupporter-hak, med Degerfors if som det självklara laget i hjärtat.

Och – som har världens bästa ägare, Nedjan och Liljana. Vi reserverade källaren och en del av restaurangen och så vällde en massa barn o föräldrar och andra kompisar in under kvällen.


Jacks gudmor Sofia gjorde en grym insats som lekledare i källaren. Här östes det på med dans-stopp, pizzakalas, limbo, Hela havet stormar, chips och godis.

Milo och Jack var så glada, det var härligt att se.


I går hade vi en familj/släkt-middag med MASSOR av god mat.Det är himla sorgligt med avskeden, och mest hjärtskärande är ju när barnen gråter.


Svenska färger i dukningen!


Och samtidigt som det är sorgligt så känns det ju samtidigt fantastiskt fint att vi får ha så många människor att tycka om och som bryr sig om oss.

Helgens mest bestående känsla är därför tacksamhet. Vi är verkligen rika som har alla dessa människor runt oss.

Tack alla som förgyller vårt liv! Tack för allt pepp, alla kramar, alla lyckoönskningar, live och på bloggen och Facebook.

Det betyder mer än jag tror ni förstår att ni finns.

Nu ska vi sova, och strax före nio imorron bitti rullar bilen iväg mot Arlanda.


Godnattsaga med mormor och morfar ikväll ❤️


**

**

Categories: Okategoriserade

About the Author

9 Replies to “Avskedshelgen”

  1. Önskar er en oförglömlig tid ! Å lycka till med allt ! Ska bli kul att få följa med genom bloggen /Maria

  2. Jag önskar er en riktigt fantastisk resa med mycket äventyr och häftiga upplevelser! Det kommer bli väldigt spännande och inspirerande att följa er på vägen. Jag är själv jättesugen på en lång-resa med min dotter nångång i framtiden. Och så länge får vi leva lite genom er! ?
    Ha det toppen!

  3. Ha en fantastisk resa! Ska bli så roligt att fortsätta följa er nu när det blir verklighet! Och det har varit spännande att följa era förberedelser! God tur som man säger på danska ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.