6 Comments

Vi bor på så många olika sätt under vår resa, så det är svårt att delge något självklart svar på frågan ”hur bor ni när ni reser??”

Men en typ av boende som ändå återkommer då och då är hostel. Här på Nya Zeeland är det väldigt vanligt att bo såhär, som vi just nu bor i två nätter på Sydön, i charmiga lilla staden Motueka.


Middag i trädgården tidigare ikväll

Så vi tänkte att ni får följa med på en rundtur på ett ganska typiskt boende för oss i standard, och detta kommer nog tillhöra de billigare vi bor här i (dyra) NZ.

Fick bra pris på ca 450 kronor/natt för ett fint & fräscht familjerum. Inkl gratis wifi dygnet runt (ej självklart i detta land, tvärtom), gratis dusch (till skillnad från campingar), fri tillgång till jacuzzi, kök, tv, dvd, tv-spel, biljardbord, pingisbord mm. 


Milo & Jack bygger pussel på golvet


Mycket nöjda med detta boende: Happy Apple Backpacker.

Och jag gillar hela grejen med dessa backpackerhostel, där Patrik o jag är typ 10-15 år äldre än de flesta, och Milo & Jack är minst 15 år yngre än alla.

Men det spelar ingen roll, för här är det resandet och äventyrsviljan som förenar. Jag älskar att på håll höra Milo småprata med nån som han möter, hur han på sin engelska berättar att han är från Sverige och reser jorden runt och svarar på alla möjliga frågor.
Ser på Snövit på VHS (!)


Tänk, det fanns hängmattor även i Nya Zeeland!!
About the Author

6 Replies to “Backpackerlivet – så här kan det se ut”

  1. Hej, hur ser er resplan ut och hur länge är ni här? Vore kul att träffa er. Vi bor i Ohope Beach på nordön i Bay of Plenty fram tills mitten av april. Har också två grabbar, en på 6 och en på 3. Ha det gott! / Jimmy

  2. Härligt att få en liten smygtitt in på er resa och hur ni bor. Boendefrågan är ju alltid något man funderar på när man reser med barn. Vilken standard, vad funkar bäst osv.

  3. Älskar att läsa era inlägg om er resa. Känner att NZ ligger lite undanstoppat på reseönskelistan, men måste erkänna att den resan vaknat till liv igen de senaste dagarna☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.