21 Comments

Vad kan ni vänta er av denna blogg under det nya året, tro?
Jo, en stor tävling är på gång – den vill ni inte missa! Den kör igång redan alldeles snart.

Och snart är det dags att dra till Thailand, dit bloggen förstås få följa med. Vi kommer att resa till för oss nya resmål och det ska bli otroligt kul att få upptäcka dessa platser tillsammans med bästa resesällskapet, Milo och Jack.

Sen inleds nästa nivå av en alldeles speciell planering, en resa som kommer att bli speciell och förhoppningsvis uppfylla en del av alla resedrömmar!

Min ambition är också att bygga upp en bra ”bank” genom KATEGORIER här intill, för att man enkelt ska kunna hitta info om det man är mest intresserad av för stunden.
En ny kategori, som sjösätts inom kort, är VÅRD AV FÖRÄLDER. Det är ju viktigt, det också. Jag berättar mer i kommande inlägg!

Categories: Okategoriserade

About the Author

21 Replies to “Bloggplaner 2013”

  1. I’ve been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, casinosite and I’m really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks 😀

  2. Jag röstar för kategorin ÄVENTYR MED (GUDMOR) SOFIA. Där kan det dyka upp resor både inomhus och utomhus, bland hästar, rackarpellar, Pippisängar, bokstäver och grävskopor Amandor.
    Ibland är de långa och ibland korta.
    Ibland råkar de inträffa på tokiga torsdagar.
    Och då kan vad som helst hända.
    Tjillevippen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.