3 Comments

milo och jack

Lyckodagar att spara och bevara.
Det finns många sådana, och skolavslutningen är ju en sån där alldeles speciell dag. Det var underbart fint att vara med imorse när alla klasser på Strömtorpsskolan först framförde en varsin sång, rektor Anette höll tal och klassen fick fina diplom av lärarna.
Milo slutade första klass idag, och vi är väldigt glada och tacksamma över starten på hans skolår. Det är en jättefin klass han går i, och lärarna är av den där allra bästa sorten.
Han har lärt sig jättemycket och älskar varje sekund av skoldagarna. Han har många kompisar, både i sin egen och andra klasser. Och allt det här är ju sånt som inte alls är självklart.

FullSizeRender-2 kopia

Lunch ute på ett av favvoställena – asiatiska Hui Bin i Degerfors. God buffé, och det lyxiga är att även sushi ingår. Det kan man säga att Milo alltid utnyttjar till fullo.

IMG_2756

Efter en paus hemma, och hej då till kvällsjobbande pappan, åkte vi till vännerna Adrian och Stella. Fintårta och fotboll i trädgården för barnen och prat & pyssel för mammorna.

Följde med dem till Woodys i Karlskoga och åt alltså på restaurang för andra gången på en dag, lite ovanligt lyxigt kanske, men är det skolavslutning så är det…woodys karlskoga

Imorron kör vi på med sommarfest hemma hos oss för alla barn i Milos klass, för att fira sommarlovet och som ett litet hej då inför Jorden runt-resan då Milo ju kommer vara borta från kompisarna i nio månader. Han går visserligen med dem en vecka när klass 2 börjar, men vid det laget bor vi inte kvar i vårat hus så det kändes roligt att ha festen nu för att njuta av Gräsholmen och alla ytor vi har här.

Många känslor en sådan här dag, och allra mest just tacksamhet. För ett fint första skolår. För fina vänner. För att Milo och Jack har varandra. För sådant som ligger framför.
FullSizeRender-2
Milos sommardikt som han skrivit i skolan. Att han allra helst vill vara med sin lillebror Jack under sommarlovet värmer såklart mammans hjärta på alla tänkbara sätt.

[sfp-page-plugin url=http://www.facebook.com/attresamedbarn]

Categories: Okategoriserade

Tags:

About the Author

3 Replies to “Den blomstertid nu kommer…”

  1. Clinical studies 2, 3 have established that node positive breast cancer is not simply a localized disorder and that the prognosis of this disease could be improved by the administration of chemotherapy after surgical removal of the tumor by radical mastectomy cheapest cialis PMID 36035040 Free PMC article

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.