No Comments

I helgen sa jag till Patrik att vi snart (VÄLDIGT snart) måste planera in att vi ska reseplanera – ORDENTLIGT.
För under den senaste månaden så har det helt hamnat i skymundan av packning och rensning av saker härhemma, fix med förråd osv, osv.
Ja och så plus det vanliga, själva livet och vardagen som ju tar egentligen all tid, även utan flytt- och resebestyr.
Men nu börjar det kännas lite småstressigt. Vill boka flygbiljetten (stort projekt denna gång, bokar ju hela jorden runt-trippen på ett bräde), måste boka in hus vi vill hyra i Sri Lanka och Indonesien, bestämma mer ingående angående resrutterna i de länderna, kolla upp hur vi gör med Mauritius
Det som är tänkt att ske i början av resan ligger ju faktiskt bara ett halvår bort nu, och vi är inte resenärstyperna som bara vill dimpa ner i ett land och ”åka runt lite på måfå och bara hamna lite varstans” (i min värld något som låter coolt i teorin men inte är riktigt lika coolt när man går runt till ställe efter ställe för att mötas av beskedet att det är fullt/är jättedyrt)
Nej, planering är grejen! (dessutom en mycket viktig del för att få ut så mycket som möjligt av själva resan, enligt oss)
Men nu ligger vi lite efter, känns det som. Hög tid att ändra på den saken!
IMG_9024
Patrik framför resehyllan på Karlskoga bibliotek. Vi har ett gäng böcker hemma, även från fina Degerfors bibliotek som har hjälpt oss genom att ta hem böcker vi frågade efter men som inte fanns hemma. Men ja, nu måste de läsas också! Dags att fokusera!

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.