1 Comment

Hur har jag lyckats missa den här delen av Danmark fram till nu??
Vi är alltså på östra Jylland, den del som kallas Djursland. Grenå, där stranden på bilden finns och där vi bor inatt, har bara varit en färjehamn för mig. Tills jag började inse att det faktiskt finns väldigt mycket i just den här regionen.
Milo och jag har det så himla bra! Är så glad över vår lilla tripp och det här blev helt rätt ställe för just oss två. Vi har kunnat göra lite saker som passar extra bra när man är stor (6 år) och som jag tror Milo har tyckt varit roligt att göra ”ifred” (även om han saknar sin lillebror mycket, också!)
Ikväll låg vi länge och pratade om dagen och allt vi gjort. Det är så tacksamt och enkelt att resa med Milo, han tar ansvar, har koll och tycker det mesta är roligt. Inga problem med nånting.

Har så mycket fina bilder och tips, och det kommer mera. Men först (innan jag tvärsomnar!), några bilder från dagen.

Ree Park Safari. Behändig djurpark som vi trivdes i. Åkte runt i safaribil på savannen, blev skjutsade av killen på bilden nedan. Kul grej att göra. Parken är långtifrån så stor som tex Kolmården, men det var just det jag gillade denna gång. Ibland skönt att kunna göra en aktivitet i några timmar och att man känner sig rätt klar sen. På de stora nöjesparkerna kan känslan ibland bli lite stressig för att det finns så galet mycket att se och göra. Tycker jag.
Att åka med den här Safaribilen kostade bara 40 Dkk per person. Klart prisvärt.
Och kanske var det bästa av allt att få vada ner i havet strax utanför vårt hotell och leta fiskar med håven! En vacker seneftermiddag i Grenå.

About the Author

One Reply to “Djursland, Danmark”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.