1 Comment

Häromdagen gick Milo och jag på en egen utflykt till byn. Det är en promenad från vår strand, Ao Pudsa, på ca 20-30 minuter.

Syftet med utflykten var att förbereda för den stora dagen – Jacks treårskalas imorgon! 
Milo och jag hade härliga timmar ihop. Vi tog en pannkakspaus på vägen på stranden, bredde ut vår filt och han åt sin nya favorit -”specialpannkaka med jordgubbssylt”. Sen gick vi vidare, klättrade lite över klipporna, kollade in statyn med sjöjungfrun och nådde slutligen byn.
Där hittade vi till Milos glädje en Angry Birds-väska till Jack. Man kan säga att utbudet på leksaker inte var så stort i de få affärerna – förutom stors badleksaker som inte är så lätt att bära runt på när man ska ö-luffa… Men vi hittade även en lagom liten plastbåt och en t-shirt som Milo valde. Plus att vi beställde en tårta på bageriet som vi ska hämta på lördag morgon. Och vi hade även turen att hitta ballonger!
Så nu hoppas vi på ett bra kalas!

Det blev ytterligare ett stopp med pannkakstema för Milo och mig, på byns creperia. Milo beställde en crêpe med sylt och regnbågsströssel och var så nöjd.
Sen gick vi tillbaka längs stranden, nu hade det blivit mörkt och restaurangernas alla lampor hade tänts upp. Milo bar Jacks väska nästan hela vägen.
Sen mötte vi upp pappa och Jack för middag på vårat stamställe Tub Tim på vår strand.
Categories: Thai13

About the Author

One Reply to “Egen utflykt med Milo”

  1. Vilken spännande utflykt Milo! Vilka häftiga pannkakor de verkar ha i Thailand. Med regnbågsströssel och allt. De skulle jag vilja smaka på.

    Och vilka fina presenter ni köpte till Jack! Tänk att Angry Bird finns i Thailand också.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.