11 Comments

Happy birthday to you, happy birthday to you, Happy birthday dear mother, Happy birthday to youuuu!

Så tågade dom in från verandan, mina två små killar och den stora. Kramar och en hjärtprydd påse med paket.

Som Milo har väntat på att den här dagen, ända sen han i staden Kandy i Sri Lanka själv hittade det som han direkt visste att han ville ge mig i present. Ett halsband med lång kedja och ett elefantsmycke på.

Jack hade köpt ett par örhängen i härliga färger som jag tittade på, men aldrig köpte, när vi var i Galle.

Jag fick också vackra handgjorda kort, och ett där två upplevelsepresenter stod beskrivna; jag ska få prova paddleboard medan vi är här (surfbräda som man står upp och paddlar på) och så en kajaktur med familjen.


Vi hade en så himla fin dag. Åt frukost och paddlade sen till en annan strand på ön Perhentian Kecil i Malaysia, där vi alltså befinner oss nu. På Coral Bay åt vi lunch och jag fick ännu en present: ny snorkel och cyklop!

Paddla har blivit en ständigt återkommande grej för oss på våra resor och även utflykter hemma i Sverige. Jag vet inte hur många gånger vi har gjort det, även när barnen var riktigt små. 

De har alltid tyckt om det, och det har verkligen gett ett mervärde åt många resor. Så det kändes extra roligt att göra just på födelsedagen.

Vi var ute i drygt tre timmar. När vi kom hem snorklade vi ganska längesen utanför stranden där vi bor, och tänka sig – VI HITTADE NEMO! Massor av Nemo till och med!


Sen föreslog Patrik fika på vår restaurang, och medan jag bläddrade i menyn för att se vad jag skulle beställa slogs Happy Birthday på på full volym i högtalarna, och familjen som äger stället vi bor på – Petani beach chalet – tågade in med en tårta med brinnande ljus på.


Jag var totalt överraskad! Och helt imponerad över att alla inblandade hade lyckats få till detta på en dag (vi befinner oss alltså på en ö typ utan något utbud av nånting, förutom dykturer och snorklingsutflykter..)


Det gjorde han sannerligen bra, min man. Och god var tårtan också!

Sen hade vi en mysig kväll med solnedgång, en drink på en terrass med utsikt över havet och middag. Hem och hängde en stund på verandan.


Jag kunde inte ha önskat mig en bättre 39-årsdag!

Tack min familj. Jag älskar er också!

About the Author

11 Replies to “En bättre födelsedag”

  1. polysaccharides, biotin, hydrophobic groups, hydrophilic groups, drugs, and any organic molecules that bind to receptors online finasteride One of the best characterized models of human presbycusis is the Mongolian gerbil 2, 20, 21, 81, 97, 206, 208, 300, 301, 341

  2. Grattis och tack för att jag får följa er resa Mycket glädje som gör mig glad när jag läser om era upplevelser??

  3. Grattis på födelsedagen ?. Så härligt att träffa er genom er resa. Läser detta varje gång när nya inlägg kommer upp. Trevlig födelsedag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.