3 Comments
Vilken Alla Hjärtans dag vi har haft!
Vi åkte idag på utflykt till ett vattenfall här på ön, och det blev en otroligt fin eftermiddag! Först båt där vi åkte in i en kanal som var jättefin, med grönska på båda sidor, en och annan båt som vi passerade, några hus och så framme vid en liten brygga. En fascinerande promenad bland annat genom ett gummiplantage, thailändskt vardagsliv och på små stigar tills vi kom ut till vattenfallet.
Där gick det att bada till Milos och Jacks stora glädje, det var härligt att se dem ge sig ut i vattnet och simma fram till själva vattenfallet där de klättrade upp på klipphällen framför och satte sig under fallets forsande vatten.
Vi hade jätteroligt, och Milo vågade sig till och med in under det största fallet, medan Jack glatt hoppade från klippkanten och ner i vattnet, gång på gång på gång..!
På tillbakavägen gick Milo långt långt i förväg tillsammans med vår thailändska guide (som bara pratade thailändska..) och de tycktes komma mycket bra överens! Det var fint att se hur guiden hjälpte Milo när terrängen krävde det och hur de så småningom satt och väntade bredvid varandra, dinglandes med benen, på den lilla bryggan i kanalen där båten sen hämtade upp oss.
Milo njuter i vattenfallet
…och mamman njuter, hon också

Vacker plats!
Oj vad han hoppade, våran lilla kille!

Cool kokosnötshög!
En all hjärtans-kram från bror till bror i Thailandskvällen.
Vi åt ikväll på en av restaurangerna en bit bort från vårt resort, Dusita resort, och blev väldigt nöjda med maten. Friterad kyckling och ris till Milo, pommes frites till Jack, och till mig och Patrik friterade räkor till förrätt och panengcurry till varmrätt.
Fick avnjuta en vacker solnedgång också till middagen!

Categories: Koh Kood Thai13 Thailand

About the Author

3 Replies to “En hjärtans bra dag på Koh Kood!”

  1. Hello ! I am the one who writes posts on these topics safetoto I would like to write an article based on your article. When can I ask for a review?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.