1 Comment

IMG_3424

Vi drog till bergen kring Munnar, en stad som ligger cirka 1600 meter över havet. Vi hade styrt upp med en chaufför, Riyaz, som hämtade oss i staden Kochi och han visade sig bli guld värd för oss under dagarna på plats.

Vi flyttade in i ett tree house, en del av ett litet ställe – Ela Ecoland – som låg mitt ute i naturen. Ingenting fanns runt omkring, mer än vackra vyer, skön luft, en liten flod med små vattenfall i, en damm och massor av olika växter.
Detta drivs av en otroligt trevlig man, Muthu, som också lagar maten tillsammans med sin fru. Eftersom det inte finns något annat omkring så är det här man äter, och tur var väl det – supermat (här också).

IMG_3503

Muthu var fantastisk och bakade mängder av brödet Chapati efter att han förstått att barnen ÄLSKADE det. När vi skulle resa ställde han sig och bakade igen, och skickade med oss 16 (!) bröd till matsäck (inget han tog betalt för, det är bara sån han är)

IMG_3507

Vi hade sköna dagar här. Utflykter tillsammans med Riyaz på dagarna, och häng i vårat hus på kvällarna. Några gånger bars maten upp till oss, andra gånger åt vi nere intill köket.
Hade också en bra dag i den lilla floden, låg på klipporna och läste, gjorde båtar av löv som fick åka med i vattenfallen, badade och hade det bra.

IMG_3450

IMG_3470
Utsikt från ena sidan av trädhuset.

IMG_3478
Däruppe står Milo och Jack och vinkar

IMG_3500
Hej då vårat fina trädhus!!

Categories: Okategoriserade

About the Author

One Reply to “I en trädkoja i Munnar”

  1. Along with this can discover the wildlife of Munnar along with beautiful waterfalls, tea gardens,spice plantations and Lush green forests.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.