11 Comments

degerfors

Lugn och ro, och sol över Gräsholmen.
Det är en fin påskafton vi har.
Helgen har vi redan hunnit fira med badhusbesök på fina Djupadalsbadet i Kumla på skärtorsdagen (både Milo och Jack tog Simborgarmärket och blev så nöjda! Milo tog förra året också men har längtat efter det för år 2016), och igår hade vi goda vänner här hela kvällen och bjöd på hemlagade tapas. Mycket gott, om jag får säga det själv 🙂
Menyn: Heta lammfrikadeller i tomatsås, ostfyllda tortillas, minihamburgare, smördegsknyten med ost & kantareller, aioli, potatisostkaka, likörmarinerade tomater, minipizza, kryddiga korvspett, ölkokt lök och guacemole.

Nu är barnen ute och går påsk-cowboys, och jag ska unna mig lite reseplaneringstid. Jag ligger inte riktigt i fas där, det är ju en hel del annat som slåss om tiden just nu och det är reseplaneringen som fått stryka på foten ett tag nu. I alla fall den där lite mer flera-timmar-rad-planeringen som jag kan tycka är väldigt skön att få till då och då.
Men känner i alla fall att jag kommit fram till något bra gällande Sri Lanka, och det var en liten sten som släppte eftersom det har varit rätt svårt att hitta det där som känns rätt i magen för just oss.

Vi önskar er alla en Glad påsk!

[sfp-page-plugin url=http://www.facebook.com/attresamedbarn]

Categories: Gräsholmen

About the Author

11 Replies to “Glad påsk önskas från Gräsholmen”

  1. [url=https://over-the-counter-drug.com/#]over the counter asthma inhaler[/url] over the counter viagra

  2. [url=https://over-the-counter-drug.com/#]over the counter antibiotic[/url] omeprazole over the counter

  3. [url=https://over-the-counter-drug.com/#]over the counter medicine[/url] over the counter antidepressants

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.