41 Comments

IMG_3961

Jag blev väldigt förtjust i halvön DjurslandJylland i Danmark för att det fanns mycket att se inom nära avstånd. Tar man med bilen över med färjan Varberg-Grenå så når man mycket på enkelt sätt, de aktiviteter vi gjorde låg inte längre än en halvtimme, kanske max en timme ifrån varandra.
Det blir ju lätt att många tänker nöjesparker och typiska barnaktiviteter när man är ute och semestrar med barnen men där har vi verkligen försökt under åren att hitta andra aktiviteter också som inte nödvändigtvis är skapade just för barn.

När Milo och jag gick på Glasmuseet i Ebeltoft hade jag inte jättehöga förväntningar på besöket ska erkännas, men det blev en av höjdarna under Danmarksvistelsen!
Vi fick hänga med en guide som hade en barnvisning och hon var kanon för det jobbet. Hon visade helt rätt saker som barnen tyckte var spännande. Det färgsprakande spegelrummet (på bilderna) var urcoolt, och på slutet fick Milo prova på att blåsa glas i en datoriserad ”glasblåssimulator”. Hur kul som helst, och stor behållning även för mig. Ljust och vackert museum med trädgårdscafé och fin butik, och vi tittade även på äkta glasblåsning i verkstaden där glaskonstnärer gjorde vaser.

PRIS: 85 kronor för vuxna, barn upp till 18 år gratis.

IMG_3983

IMG_3975

About the Author

41 Replies to “Glasmuseet i Ebeltoft”

  1. Barium granulomata can occur, causing painful masses, rectal strictures, or ulcers unidox solutab in usa The therapy used in this case was obviously hormonal, and, over the next 5 years, this model will be expanded to test the interactive effects of progesterone with cyclical and chronic estradiol HT regimens to achieve even greater direct relevance to choices available to menopausal women

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.