No Comments

Vi har haft (har) lite internetstrul, så det har blivit lite dåligt med bloggande ett tag. Plus att vi har så mycket trevliga besök som gör att tiden inte riktigt räcker till för allt 🙂

Så nu blir det ett hopp till där vi befinner oss just nu – Klong Dao, Koh Lanta. Vi och farmor Inga-Lill sa hejdå till SofiaNai Yang beach i Phuket i torsdags och tog en taxi till Koh Lanta. Vi har flyttat in i ett hus som vi hyr en vecka som ligger på Southern Lanta, ett svenskt villakvarter kan man säga, fast här.

Vi har ett hus som passar oss jättebra. Ett eget rum till Patrik och mig, ett rum till Inga-Lill, och pojkarna sover i bäddsoffan i vardagsrummet. Två badrum, kök och en stor terrass där vi tillbringar den mesta tiden när vi är hemma.
Bor nära stranden och trivs jättebra. Jag har varit mycket på Koh Lanta, både före och efter Patrik/barnen, och hittills varit Long Beach trogen. Men denna gång slog vi alltså till på en annan strand, Klong Dao, och det är kul att se något nytt.
Det är långgrunt = bra, stranden är super och kantad med strandbarer och restauranger. Vad mer kan man önska?

Jack och farmor myser på altanen! (Jacks fixande med håret är inget tillfälligt, nej, han har ständigt en hand på locken i pannan, fixar, drar och ordnar. Och med jämna mellanrum frågar han oss om han har en fin frisyr, eller så konsulterar han spegeln…)

Första kvällen tog Milo och jag en tuktuk in till Saladan för att handla lite, och det visade sig vara kungens födelsedag denna dag, vilket är en mycket viktig dag för thailändarna. Vi hamnade mitt i en ljuständningsceremoni och fick tända varsitt ljus för att hedra kungen.

Milo och Jack får pedikyr

Hela gänget på väg hem från Saladan! Detta är vår gata, precis utanför  vårt hus
Sovrum i vårt hus

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.