No Comments

Att upptäcka Hanoi är härligt, omtumlande, rörigt och en massa annat! Så mycket intryck!
Jag tänkte att jag kör lite olika inlägg för att inte röra ihop det alltför mycket – storstadsvistelserna blir så intensiva, men återigen – SÅ otroligt kul att göra detta ihop med barnen!!

Igår – vår första heldag i Hanoi – bekantade vi oss mycket med Gamla stan, där vi bor. Varje gata har sin egen produkt, alltså en gata där det nästan bara säljs skor, en gata när det bara säljs väskor, osv.

Trafiken är helt sjuk. Först försökte vi vänta på vår tur när vi skulle ta oss över gatan, men vi insåg rätt snabbt att i Hanoi är det bara att gå. Det tutar konstant och det är motorcyklar precis överallt.
Detta kan ju låta lite jobbigt, särskilt när man reser med barn. Men det fungerar på något sätt, och vi är så försiktiga vi kan såklart, och barnen är väl drillade i att hålla sig innanför en vuxen och inte springa omkring, så ja, det funkar bra!

Kul och kaotiskt blev besöket på marknaden i tre våningar, Cho Dong Xuan. Totalt kaos, grejer överallt, men roligt. Och vi shoppade ett ipadfodral och en bluetooth-högtalare för en hundring totalt, så vi var nöjda!

Turistade också genom att åka elbil i 40 minuter genom stan. Ett bra sätt att få en snabb överblick!

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.