2 Comments
Underbara Koh Wai!
Imorgon lämnar vi denna ö, men oj vilka fina minnen vi tar med oss! Idag har vi haft en härlig dag med djungelvandring på slingrande väg, över rötter och klippor och uppför och nerför, kom fram till ett litet enkelt resort vid en liten strand där vi badade och åt lunch.
Sen hade vi jättetur och fick se stora levande fiskar som en fiskare fångat in i stora näthägn, som vi kunde mata. Den ena var snapper och den andra stora hette något i stil med grupo.
Senare gick vi hemåt igen, en vandring på ca tjugo minuter. Milo sprang i förväg, jag gick med Jack och pratade om framtiden och vad han ville bli när han blev stor. Beskedet blev att han ska köra glassbil!
Åter på vårt resort blev det matning av fiskarna vid vår brygga, som syns här på bilderna. Ovan ser ni killarna mitt bland fiskarna.
Igår hade vi också en fantastisk dag med kajakpaddling runt hela ön. Hade ingen känsel i armarna när vi kom hem efter fem-sex timmar på havet, men det var det värt! 🙂
Har så mycket vi kan berätta om denna vistelse, men vi får ta mer framöver när vi har fler bilder och bättre uppkoppling… Men Koh Wai stannar i hjärtat, så härliga dagar, så härlig ö!,
Milo simmar in mot land
Jack matar fiskarna med brödbitar
Fina Koh Wai, vi kommer sakna dig!

Categories: Koh Wai Thai13 Thailand

About the Author

2 Replies to “Härliga dagar!”

  1. Wow, vad mycket fiskar! Jag har nog aldrig sett så många fiskar på en gång förut. Åt de mycket bröd?
    Hoppas att ni får en bra resa till nästa ö!
    Stora kramar

  2. Ser verkligen helt fantastiskt fint ut! Vi njuter med er! Underbara bilder på våra fina gudsöner. Man blir varm i hjärtat. Massa kramar till er från Fatima, Magnus och Leonard!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.