2 Comments

I går eftermiddag lämnade vi Koh Yao Noi och åkte speedboat till Phuket, en färd på cirka en halvtimme. Sen vidare tillbaka till Nai Yang i Phuket, vi checkade in på samma lilla hotell – Discovery – som sist, i Sofias gamla rum!

På kvällen hann vi med att gå på byns utmärkta Pharmacy där vi fick hjälp att kolla upp Milos begynnande öronvärk. Apoteken här är ofta snarare som små mini-vårdcentraler, där de pratar bra engelska och ger riktiga råd. Förstadiet till öroninflammation blev ”domen” och vi fick antiinflammatiorisk medicin och antibiotic-örondroppar. Och redan idag verkar det vara bättre, så vi hoppas det hävs direkt. Han har inte haft feber heller, så tycks inte vara någon fara.

Åt en hejdå-måltid på Fiesta, SUPERGOD tonfisk.

Och tidigt imorse, vid 04:45, tog Patrik och Inga-Lill en taxi till flygplatsen medan barnen fick sova vidare. De sa sitt hejdå igår kväll och sov tillsammans med farmor inatt.
Planet gick 07:40.

Alltid sorgligt att ta farväl! Men vi är glada att vi har fått ha sällskap av först Sofia och sen farmor! Mycket fina minnen och härliga dagar!

Nu är vi själva igen för första gången på nästan en månad, och det känns också bra. Vi kör några Kamala-dagar och sen firar vi jul på Koh Jum! Sen väntar nästa efterlängtade besök!

Vid hamnen, Koh Yao Noi, igår

Hyfsat stor fisk

Alltid händer det något spännande att titta på i Thailand! Här har ett gäng rejält stora fiskar just lastats upp från en fiskebåt på en motorcykelvagn        
Har haft fina veckor med farmor! Här på Long Beach, Koh Lanta

Mor och son

About the Author

2 Replies to “Hej då farmor!”

 1. Hej alla på Skogsdungen!
  Vad glada vi blir att få brev från er! Vi saknar er!
  Vi har inte heller någon snö här.
  Hoppas ni får snö snart!

  Vi längtar efter er!!

  God Jul!
  Kramar från Milo och Jack

 2. Hej på er!!
  Har ni mysigt ? Idag har vi ätit jullunch och fått paket av tomten. Här finns det ingen snö, tråkigt tycker vi.
  Godjul!!
  önskar alla på Skogsdungen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.