10 Comments

Det känns som att jag denna helg lever i en resebubbla. Flikarna som är uppe just nu i min webläsare är, förutom mejlen, bloggen och Facebook, ”World map”, Google Flights (rekommenderar särskilt för toppen-kartfunktion!), bloggen Resefamilj i Nya Zeeland, en googlesökning på Borneos regnskog och sajten ”Backpack to Sri Lanka”.
Och jag gillar det ju verkligen!

Tänker också automatiskt mycket på våra tidigare resor. Tycker om att titta tillbaka på bilder och lägger inte gärna undan dem på någon extern hårddisk som man aldrig sen tar fram… Nej, helst vill jag ha alla bilder tillgängliga hela tiden, vilket innebär att jag lite för ofta får upp varningstext på datorn om att hårddisken snart är full (senast alldeles nyss faktiskt)
Tittade just igenom några bilder från Laos där vi var för exakt två år sen. Vattenfallet Kuang Si utanför världsarvsstaden Luang Prabang var verkligen en sagolik upplevelse.

SONY DSC

Categories: Reseplanering Sajttips

About the Author

10 Replies to “Hej från resebubblan”

  1. [url=https://over-the-counter-drug.com/#]over the counter ringworm treatment[/url] best allergy medications over-the-counter

  2. Jättevackert! :o)
    Ni kommer att få uppleva många vackra vattenfall på NZ senare. Och oerhört många andra vackra landskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.