17 Comments

IMG_0436
Klockan var över 01 på natten när vi landade i Colombo, Sri Lanka. Milo var fortfarande vaken, Jack fick vi väcka.
Här har man turistvisum i 30 dagar, men det krävs ett ”Visa on arrival” så det var bara att köa för att få det.
Pris 40 USD styck, men barnen var gratis (har aldrig varit med om att det varit gratis visumkostnad för barn förut så det var ju positivt)

Sen till hotellet, och sov direkt.

IMG_0795

Vaknade upp och insåg att vi hade ju en fantastiskt fin pool! Eftersom jag skulle iväg på ett jobbmöte så var Patrik och barnen kvar på hotellet själva, och det gick ju ingen nöd på dem precis 🙂

IMG_0437

Fick tips om att äta på Gallery Café, och det var verkligen ett supertips! Rekommenderar VERKLIGEN om man ska till Colombo!
Var så himla trevligt, och med konstutställning och en jättemysig butik i samma lokaler.

colombo gallery cafe

colombo sri lanka gallery
Jo, vi hade ju kunnat tänka oss att köpa hem den här tavlan… Men fick släppa den grejen, med tanke på att det är litegrann kvar av resan 🙂

Vi har bestämt oss för att göra en riktig rundresa här i Sri Lanka. Vi ska se alltifrån inland, bergen, östkusten, västkusten och lite mer däremellan 🙂
Och vi ser verkligen så mycket fram emot detta! Redan när vi planerade för vår tidigare halvårsresa genom Sydostasien (2013/2014) så var vi så väldigt inne på Sri Lanka, men då fick vi inte till en bra resrutt. Men sen dess har Sri Lanka liksom väntat på oss (eller tvärtom..)
Kartorna, platserna och möjligheterna har alltså funnits med oss ganska länge, och det känns så jättespännande att vi äntligen är här nu!

**

Följ oss gärna på Instagram!

**

[sfp-page-plugin url=http://www.facebook.com/attresamedbarn]

About the Author

17 Replies to “Hej Sri Lanka! Hej Colombo!”

 1. The recommended dosage of trazodone for dogs generally ranges from 1 to 19 milligrams per kilogram of the dog s mass, per day cialis 5mg online Cold Excessive heat Tight clothing Dehydration Excessive effort Infections

 2. Sri Lanka ligger mig varmt om hjärtat. Framför allt för alla leende, varma och vänliga människor vi mötte där.
  Ska bli kul att läsa om vad ni hittar på där.

  1. Ja jag vet att du skrivit mycket om Sri Lanka, och jag har nog läst en hel del av det i alla fall! Känns jättespännande med ett för oss nytt land.

 3. Tittar just på Jippiebyus fb-sida. Familjen från Varberg som var med i Familjer på äventyr på TV. De bygger sitt hotell ganska långt söder om Colombo (Panamgoda?????). Ha´de´så gött! På lördag ser vi Rö´vitt mot Varberg på Valla. PS Det är nästan som om man är ute och reser själv när man följer er ?.

  1. Jag följer också deras fb-sida! Kul med deras hotell. De har verkligen gjort en livsförändring.

   Vad roligt att du känner så! Du får så gärna resa med oss hemifrån ?

  1. Då förstår jag verkligen att landet har en speciell plats hos dig! Ja, det verkar vara ett oerhört spännande och intressant land!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.