2 Comments

Fortsätter med min HELA LISTAN-sammanställning av vår Sydostasienresa:

RESANS…

FÄRGSTARKASTE: Vi har sett mycket härlig färg under vår resa, men det som gav mig den allra största färgupplevelsen var Bali. Det var så otroligt häftigt att komma till Bali, jag älskade alla miljoner färger från första stund. Ristrapporna (klargröna), blommorna (rosa, röda, gula, lila) dekorationerna (alla färger), havet (djupblått), vulkanstranden (svart), och sist men inte minst människorna – så färgstarka i sina personligheter, liksom alla traditioner och ritualer.
Bali fascinerade från första stund. Vi var där i många veckor och fascinationen bestod hela tiden.

En dag kom plötsligt ett bröllopsfölje gående förbi vårt hus som vi hyrde. Fantastisk upplevelse!

JULKLAPP: Det blev ju av naturliga skäl inte så många fysiska julklappar den gångna julen, men våra killar fick ett besök på Legoland i Malaysia som gåva. Vi var där i slutet av november och det var otroligt kul, även för vuxna..!
Jag är glad att vi inte strösslade med barnaktiviteter som nöjesparker och vattenland stup i ett, det var inte vad vår resa handlade om, men det här undantaget – julklappen – var en riktigt lyckad grej!

MORBROR: Milos och Jacks! Tack kära Erik för att du kom och höll oss sällskap! Många fina minnen, inte minst från Gili Air!

HÖGSTA: Poolen på 57:e våningen på Marina Bay Sands, Singapore – det var ju faktiskt riktigt coolt!

 SVENSKAR: Tydligen morfar Anders och hans två barnbarn 🙂 Här i byn Haad Salad på Koh Phangan. Sverigetröjorna fick vi för övrigt på Svenska kyrkan i Singapore, där de hade tryckts upp till en fotbollsmatch i kyrkans regi. Det står även ”Singapore 2013” på ärmen.

About the Author

2 Replies to “HELA LISTAN – Del 2, vår resa i kortform”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.