2 Comments

RESANS…

FINASTE MÖTEN. Det är verkligen en fantastisk grej, det här att möta nya människor. Vi har lärt oss så otroligt mycket och fått vänner för livet under vår resa.
Jag kan inte nämna alla men visar några bilder på personer som verkligen gav vår resa något extra som vi bevarar för alltid i hjärtat.

I Villa Beranda på Bali tillbringade vi tre ljuvliga veckor. Här jobbar Viwin som blev en god vän under dessa veckor. Hon berättade för oss om sitt liv, att vara mamma på Bali, vi delade erfarenheter, vi berättade om Sverige, hon lärde Patrik laga indonesisk mat, och så vidare. Viwin, vi glömmer dig aldrig!
Jenny (t v) träffade vi när vi hyrde en lägenhet i hennes familjs hus utanför Hoi An, Vietnam. Jättego tjej som bland annat lärde oss mycket om vietnamesiska nyåret Tet, och om olika vietnamesiska traditioner. När vi kom till Ho Chi Minh City några veckor sen stämde vi träff med Jenny och hennes vän Thao för en heldag tillsammans. Hur trevligt som helst!


POOL. Det är helt klart svårt att konkurrera med Marina Bay Sands, Singapore. Poolen på 57:e våningen var något utöver det vanliga.

Categories: Sydostasien 13/14

About the Author

2 Replies to “HELA LISTAN – Del 3, Vår resa i kortform”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.