19 Comments

Dubai Marina

Dubai blir allt mer populärt som resmål för svenskar, och jag förstår varför. Det är relativt nära och pålitligt klimat, om man gillar värme.

Storstad, stränder, shopping och roliga aktiviteter.
Vi hade jätteroligt under våra inledande jorden runt-dagar, som vi alltså tillbringade i Dubai.

Ett generellt tips för att ta sig fram är att åka tunnelbana! Det är relativt billigt, superfint, modernt och rent. Och smidigt att ta sig fram utan att riskera att bli fast i trafiken med en tickande taxameter.

Jag skulle också råda till att tänka igenom vad man vill ha ut av sin vistelse och i vilket område man vill bo. Vårt hotell var till exempel jättebra beläget när det gällde tunnelbanan, en minuts promenad till stationen. Och därmed smidigt att ta sig till exempelvis shoppingcentren och Dubai Marina.
Men önskar man strandliv så är det mycket så att de större (och dyrare…) hotellen har privata stränder. Då blir det dock istället ofta längre till annat. Så det gäller att tänka igenom budgeten och vad man vill få ut av vistelsen.

fontän dubai
Fontänspelet vid Dubai Mall

Här kommer en sammanfattning av våra bästa Dubaitips:

HOTELLTIPS Centralt i Dubai, med pool.

ÖKENSAFARI , som jag även har skrivit om på Familjens Reseguide (Där finns lite mer information om bla kostnader)

dubai ökensafari

DUBAI MALL AQUARIUM, en höjdare! Inklusive tips om hur vi fick halva priset på entrén och sparade ett antal hundralappar.

MER OM DUBAI MALL, bland annat om fontänspelet som vi verkligen rekommenderar

MALL OF THE EMIRATES, DUBAI MARINA mm

**

Följ oss gärna på Instagram!

[sfp-page-plugin url=http://www.facebook.com/attresamedbarn]

Categories: Dubai JORDEN RUNT

Tags:

About the Author

19 Replies to “Höstlov i Dubai? Här är våra tips!”

  1. It includes; details of demographics, perception, attitude and experience toward Self directed learning concept does generic viagra work Inappropriate antibiotic use is also associated with culture and community contextual factors such as selling or buying antibiotics without prescription and long distances to appropriate health care provider respectively 5, 7, 8

  2. Pingback: 2behavioral

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.