3 Comments

Åh vad jag är glad att vi tillät oss lyxa på hotell på Arlanda natten före resan!
Från början skulle vi vara ekonomiska, bo hos lillebror utanför stan, spara pengar och vara ordentliga.
Men så kändes det bara så meckigt, och eftersom lillebror inte heller skulle vara hemma så fanns ju heller inte det sociala argumentet kvar.
Och jag, halvsjuk och trött efter några galet intensiva jobbveckor, gick in på Hotels.com och bokade ett familjerum på Sas Radisson Arlandia. Och när vi anlände hit igår eftermiddag var det som om allt lättade. Vi hängde på SkyCity ett tag, åt på McDonalds och tittade på flygplan som startade, åkte rulltrappa (bara en sån sak!) och tog sen shufflebussen några minuter till hotellet.
Vi har bott här förut och jag trivs så bra varje gång! Barnen såg på film på paddorna, vi slöade, tittade på tv, surfade, barnen badade och idag vet jag att en fantastisk hotellfrukost väntar (bästa jag har ätit i Sverige!)

Så jag och Patrik sa det till varandra igår kväll, att vad mycket värt det är att få den här lugna starten på resan. Vårt plan går inte ens särskilt tidigt idag, vi hade kunnat åka hemifrån på morgonen rentav. Men detta – så mycket bättre!

 Bad på hotellet
På väg mot Stockholm – och Thailand!

Categories: Thai13

About the Author

3 Replies to “Hotellnatt”

  1. På Radisson Blu har jag jobbat i flera år, kul att läsa att ni gillar det! 🙂 Även fast det var några år sedan jag slutade där så brukar vi också bo över där om vi har ett tidigt flyg morgonen därpå 🙂 Trevlig resa! //Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.