6 Comments

novotel dubai

Något som för mig säger väldigt lite om ett hotell är vilket antal stjärnor det har.
När vi letar och bokar är det framför allt rekommendationer och recensioner vi går på. Men inte ens en relativt hög recensionssiffra på någon av bokningssajterna behöver ju betyda att det passar just oss och våra behov.

Därför kommer vi från och med nu att dela med oss av hotellrecensioner när det känns som vi vill. Ställen där vi av någon/några anledningar har trivts bra, och ibland kanske även mindre bra.

Kanske inte för att det var det lyxigaste stället, kanske inte alltid för att frukosten var perfekt, utan här väger vi även in annat. Atmosfär, bemötandet mot barnen, och så de mer sedvanliga recensionsgrejerna.
Jag tänker informativt men ändå personligt. Inte bara en upprepning av infon som man kan hitta på hotellets egen hemsida. Utan hotellrecensioner helt och hållet á la Thunbergs.
Kanske lite mer”formellt informativt” hållna än vanliga inläggen. Samtidigt är det ju alltid det personliga, det som är vi, som är själva grundstenen i denna blogg. Så rakt igenom ”resebyråformellt” blir det ju inte förstås 🙂

Ni som följer oss eller hittar hit under resans gång får ju själva bedöma om ni tror att det som passar oss även passar er.
Och om inte annat så blir det ännu en liten del av vår reseberättelse. Ställena man bor på, kanske inte minst under en så här lång frånvaro hemifrån, blir ju viktiga

Självklart får alla hotellrecensioner även en egen kategori på bloggen. Jag döper den, fantasifullt nog, till ”Hotellrecensioner”.

Först ut blir Novotel Dubai Al Barsha, som ligger i centrala Dubai. Håll utkik!
**

Följ oss gärna på Instagram!

[sfp-page-plugin url=http://www.facebook.com/attresamedbarn]

About the Author

6 Replies to “Hotellrecensioner – på vårt sätt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.