3 Comments

Vissa veckor gör man verkligen hur mycket som helst. Det här blev en sådan.
Utöver allt det vanliga (heltidsjobb, vardagsliv, skola, dagis, aktiviteter) så har vi:
* Haft flera olika mäklare här för information, värdering och inledande samtal inför försäljning.
* Börjat förbereda inför att vardagsrummet och väggarna i trappen inomhus ska målas om nästa vecka.
* Rensat en massa i stallet.
* Varit i förrådet där vi kommer magasinera våra saker med några lass lådor.
* Rensat ut massa grejer för att sälja på loppis i Vallakyrkan idag.

Hela den här sälja huset-grejen känns ibland så STOR! Jag kan liksom känna ibland att ”kan ingen VUXEN person träda in och fatta alla dom här besluten och kunna allt viktigt man behöver veta om besiktningar och avtal och skatteavdrag och gud vet allt.”
Men nej, det är ju tydligen JAG (vi) som är den vuxne!!
Ibland känns det helt konstigt, hur blev det så??

Just nu, precis den här stunden, har jag bara lust att gömma mig.
Säga åt någon annan (vuxen) person att denne bara får fixa allting; bestämma vilken mäklare, fatta alla andra viktiga beslut och i största allmänhet bara styra upp allting. (och när du, vem du nu är, ändå håller på kan du väl också ta tag i den där kollen gällande vår tjänstepension, om vi borde ändra något i den eller inte. Tack på förhand!)

PC090488
Jag och Patrik ser väl fortfarande ut ungefär såhär och hänger runt varhelst vi har lust och sjunger karaoke och behöver väl absolut inte tänka nånting alls på såna där saker som vuxna gör, för det berör ju inte oss. Alls?? (att denna bild är från Jimmys 30-årsfest för tio (!!) år sen… det är väl ändå inte särskilt relevant i sammanhanget..?)

Categories: Gräsholmen

About the Author

3 Replies to “Hus-hektisk vecka”

 1. Haha, jag känner igen det där, med att det känns som man leker vuxen ibland. 🙂 Ett steg i taget bara, så kommer det gå bra ska du se. Jag kan förstå att det känns överväldigande dock. Jag minns vad jag slet och fixade med vårt hus och allt annat som jag hade på att göra-listan inför flytten hit. Puh!

 2. Hej, hittade hit ganska nyligen och ser fram emot att följa er resa!

  Vi planerar en resa i Thailand nästa vinter och jag har därför kollat lite på era inlägg om detta (bra med samlade inlägg i en menyfunktion :-)). Såg då att du/ni skrivit en bok om att ”Resa med barn i Thailand”. Såg dock att denna var slut på förlaget och att den inte finns att låna på biblioteket. Skulle hemskt gärna läsa den och tänkte höra om det vet om den går att få tag på någonstans?

  1. Hej! Vad roligt att höra från dig!
   Jag tycker själv att boken är för inaktuell nu, så det känns nästan fel att förmedla den pga detta (den skrevs mer som en resereportagebok som funkade då under ett par säsonger, men nu tycker jag den känns lite gammal..). Vi har varit där efter att boken skrevs och jag kanske har nyare tips att förmedla – om du vill kan vi höras via mejl eller tele istället så kan jag försöka dela med mig av nyare intryck/tankar.
   hälsar ida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.