16 Comments

Ja, kära nån… Vi har faktiskt KÖPT HUS!!! Ni tycker väl vi är galna som nyss har kommit hem och nu helt plötsligt har köpt hus. Men faktum är att vi har haft väldigt god koll på bostadsläget både i Degerfors och även i viss mån orter runt omkring, egentligen under större delen av resan.
Och det här var egentligen första huset här i Degerfors på hela tiden som har känts rakt igenom rätt för just oss. Då menar jag inte rätt som i alldeles perfekt in i minsta detalj, men rätt för oss och det vi efter många tankar i alla möjliga riktningar tillslut har kommit fram till att vi önskar oss av ett hem just nu.

FullSizeRender 2
FOTO: MILO. I går kväll skålade vi i bubbel som min snälla fina moster Monica & morbror Sören kom med, och sen bjöd mamma & pappa helt spontant på ännu en festmåltid. Tack för att ni gläds med oss, och fixar & grejar och tar sån hand om oss!

Ja, så vi slog till.
Det har varit några dagar av funderande men ända sen vi var där och tittade förra veckan så har vi känt att vi vill ha det.
Nu är vi därför väldigt glada att det gick i lås, inte minst barnen som kommer att bo jättenära många av sina kompisar.

huuuus
FOTO: MILO

Och för oss alla fyra känns det väldigt kul att nu gå in i detta tillsammans. Jag är absolut inget inredningsfreak, tvärtom skulle jag nog nästan säga, men jag ser fram emot att tillsammans med Patrik, Milo och Jack skapa ett hem som är VI.
Det känns jätteroligt att få börja på något nytt, och det kommer bli mycket resetema i det där huset – så mycket vet jag redan nu 🙂

Tänker också mycket på att vi inte vill ha för mycket saker omkring oss. Därför har vi heller inte köpt ett så stort hus. Det är ett enplanshus med tre sovrum och ett vardagsrum, kök och en fin inglasad altan. Det känns alldeles lagom.
Detta är en rätt tydlig effekt av vårt resande; att vi blivit mindre och mindre intresserade av prylar med åren. Vi mår ju allra bäst när vi lever med det som får plats i en 70-liters ryggsäck, så varför ska vi ha ett överflöd bara för att vi är hemma??

Nej, det blir ett viktigt projekt för oss i det nya; färre saker. Mer luft att andas i.

Vi flyttar in om en inte alltför avlägsen framtid. Då får ni se och veta mer 🙂

FullSizeRender 2
Min lillebror kom också förbi eftersom han var på genomresa, och han gav oss ett trädgårds-yatzy i Grattis-till-huset-present! Väldigt roligt, inte minst eftersom vi har spelat så sjukt mycket Yatzy ihop under vår jorden runt-resa. Nu får den vanan följa med oss även in i nästa kapitel, men i något större format.

FullSizeRender 2
Pärmen fick vi igår efter kontraktsskrivningen. Det roliga är att i förrgår, när vi fick beskedet om att vi fick köpa huset, var det exakt ett år sen vi sålde vårt tidigare hus. Och det råkar vara samma mäklare och mäklarassistent även denna gång. Så – vi gör gärna lite gratisreklam för Johan och Ida på Svensk Fastighetsförmedling i Karlskoga – Tack för att ni löser detta med alla våra boenden hit & dit! Vi är mycket tacksamma för er hjälp! 🙂

**

Tillbaka till startsidan

About the Author

16 Replies to “SKÅL för huset!!!”

 1. Son dakika haberleri, gündem, siyaset, ekonomi, spor, magazin, yaşam ve dünyadan en güncel gelişmeleri takip etmek, en renkli galerileri okumak için hemen tıklayın

 2. Конверсия в продажах что это – подробно расскажем
  [url=https://konversiya-eto.ru]средняя конверсия интернет магазина[/url]
  калькулятор конверсии – [url=http://konversiya-eto.ru/]http://www.konversiya-eto.ru/[/url]
  [url=http://whois.pp.ru/konversiya-eto.ru]https://cse.google.al/url?q=https://konversiya-eto.ru[/url]

  [url=https://www.ais-michigan.com/2020/06/12/hello-world/#comment-4411]Коэффициент конверсии это – это соотношение числа гостей веб-сайта, выполнивших там какие-либо целевые действия, ко всему числу посетителей.[/url] 2b0b900

 3. The premise that COX 1 performs cellular housekeeping functions for normal physiologic activity and is the predominant isoform expressed in platelets and the GI tract, whereas COX 2 acts at inflammatory sites, led to the development of COX 2 selective inhibitors 100 mg viagra does not work Dose Response Study shows 105 is superior to BHPI in killing MCF 7 and TYS cells

 4. If ibuprofen oral suspension treatment extends beyond 48 hours, consider monitoring with ultrasound for oligohydramnios clomid before and after The occasional ibuprofen or NSAID is unlikely to cause fertility problems, but it s probably best to avoid it when possible

 5. Välkomna till vårat kvarter , trevliga grannar runt om, ett fint barnvänligt område med naturen utanför dörren ! Här kommer barnen älska att bo och ni oxså förstås . ☀️????

 6. Grattis till huset! Va kul för barnen, va kul för er! Känner igen det där exakt, ditt resonemang om att bo mindre o att inte drunkna i prylar. Jag tänker/lever samma. Jag teser hellre för pengarna. Än så länge har jag bara rest iväg några månader i stöten (= skolloven) pga skolplikten och därför skulle jag jättegärna i en framtida text vilja läsa mer ingående om hur ni ordnade allt med pojkarnas skolgång. Både innan avresa och under resans gång och sen när ni kom hem, dvs får killarna hoppa in i sin gamla klass eller blir det att gå om.
  Grattis än en gång för er o ert fina, lilla, nya hus ????

 7. Perfekt! Grattis! Idag var det precis fyra år sedan vi lämnae över vårt hus i Sverige till köparna och flyttade ut. Vi firade midsommar i Sverige innan vi flög söderut. Det har varit spännande och kul att följa er resa runt jorden. Vilka fantastiska ställen ni hittat! Vilka minnen ni skapat! Ser fram emot mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.