No Comments

Vi tog bussen från Nha Trang till Dalat, en lite kortare tur än sist, tog fyra timmar. Mycket uppför och slingriga vägar, ofta körde chauffören inte snabbare än 40.
Kom fram och flyttade in i fantastiska Crazy House, vårt hem för fyra nätter. En helt galen fantasiskapelse som är svår att beskriva och ens fånga fullt ut på bild. Det är slingrande trappor, broar högt uppe i skyn, en gigantisk giraff, rum som har varsitt djur som tema, vinklar, vrår, stora spindelnät som lyses upp med lampslingor på kvällen, och så vidare, och så vidare.
Fler bilder kommer!

Vi bor i Tigerrummet, och det blev stor succé hos våra killar såklart att få bo på detta ställe (det var en överraskning för dom)
Hotellet är även en stor sevärdhet för stans turister, så på dagarna är det fullt av folk som går runt här och kollar och tar kort (alltså inte i vårt rum, men runt omkring..)
Så vi har varit ute och sett oss omkring mitt på dagarna, och klättrat omkring och kollat in alla vrår av Crazy House tidigt på morgnarna eller senare på eftermiddagarna/kvällarna.

Har det jättebra här. Mysigaste och roligaste rummet hittills!

Bussen vi åkte med hit. Även denna gång bokade vi via Sinh Tourist. Resan kostade ungefär 130 kronor för vår familj.
Dalat har mängder av odlingar i omgivningarna, bland annat odlas massor av jordgubbar. Milo blev jätteglad när vi gick på marknaden och han såg alla berg av jordgubbar överallt. Självklart köpte han ett kilo, kostade 15 kronor

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.