1 Comment

Jacks födelsedag började med att vi sjöng för honom och gav honom paket på sängen. Han blev glad för sina presenter; Angry Birds-väskan, fickspegeln med en nalle på, t-shirt med tuk tuk på och plastbåt.

Sen sedvanlig morgonprocedur, med insmörjning med solkräm och påklädning av soldräkter, och youghurtfrukost hemma på verandan som hade pyntats med ballonger.
Sen den lilla promenaden ner till stranden, och då gick Patrik in till byn och hämtade tårtan som jag och Milo hade beställt några dagar innan. Den åt vi sen på vår ”hemmarestaurang” Tub Tim, som bistod med fat och skedar och så beställde vi fruktshake och vatten till.

Dagen fortsatte såklart med mycket bad. Lunch blev precis där vi brukar vara på dagarna på stranden, Jack valde pizza. Och middag på Silver Sand som ligger på grannstranden, vi åt vid ett lågt strandbord med kuddar och madrasser istället för stolar. Jack valde hamburgare och pommes frites, Milo tog spagetti carbonara. Killarna lekte på stranden efter maten, mysig kväll!

I övrigt går dagarna sin gilla gång. Vi är mest i havet, flera timmar om dagen. (Och de sköna solstolarna som Patrik och jag troget bär med från huset varje dag står oftast oanvända hela dagarna, liksom våra pocketböcker 🙂 Är det inte hav så är det fotbollsmatcher eller promenader och utflykter till byn eller andra stränder.
Men det är så underbart härligt med all denna tid med barnen så vi lider inte alls av att det inte blir nåt solande och läsande på dagarna.

 Nu närmar vi oss slutet på Samed-vistelsen och det känns alltid lite vemodigt att lämna en ö där man trivs, men vi ser verkligen fram även mot nästa anhalt som är Koh Wai!

Hej då huset!!

Categories: Thai13

About the Author

One Reply to “Jacks födelsedag!”

  1. Vilken härlig födelsedag Jack!
    Och härligt att få prata med dig och se hur stor – och stark du blivit. Tre år är många fingrar. Och vad bra att det finns så mycket tomtegröt i Thailand så att du kan äta så mycket att du blir lika stark som Pippi.
    Vilken häst ska du lyfta då? Svarten? Tejpen? Bengur?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.