No Comments

Vi ger inte varandra särskilt mycket prylar i vår familj. Så har det varit jämt, av oss får barnen istället upplevelsepresenter, och några mindre saker.
Jag och Patrik gör likadant, om vi alls ger varandra något så är det något vi gör tillsammans.

Delvis beror det nog på resandet. Jack har bara fyllt år en gång i Sverige, det var när han fyllde 6 år. Alla andra år har vi rest och haft ytterst begränsat utrymme för leksaker.
Samma sak i år. Det är ju inte riktigt läge att bära runt på, typ, en halvmeterstor Lego-kartong runt halva jorden, så det blev förstås istället en upplevelsepresent.

IMG_7356
På plats vid Saxe Theatre vid Planet Hollywood, strax innan showen ska börja.

Och detta var biljetter till en show! Det har kanske börjat framgå att Jack ÄLSKAR sång och musik, och allt som har med show att göra. Helst är han väl med själv, i och för sig, men även att titta fungerar.
Vi hade lite bryderier med vad vi skulle välja och hur man smartast köper biljetter, och vi fick som tur var rekommendation om Recycled Percussion.
I lite lagom prisklass och med barnpris på deras biljetter (vissa shower är väldigt dyra, och vi kände inte riktigt att vi ville lägga uppåt 4000 kronor för en show)

recycled percussion

Och showen var perfekt för Jack och Milo, och även vi hade kul. Recycled Percussion är ett gäng på fyra killar som har showat/spelat ihop sen high school och blev USA-kända när de gjorde succé i ”America´s got talent”.
Helt grymma musiker, som gjorde otroliga saker med sina trumpinnar och andra saker som de använde som instrument. Stegar, leksaker, bollar, kroppen… Mycket skämt, massor av musik, och publiken deltog genom att spela på ”instrument” (gamla kastruller och stekpannor) vid vissa tillfällen.

Jack, och även Milo, var SUPERNÖJDA!

recycled percussion elvis

Vi hade jätteroligt, det var en riktigt lyckad presentkväll!

recycled percussion vegas

•• Mammans brev till sin sjuåring på födelsedagen.

•• Här samlas alla våra inlägg från Las Vegas!

•• Följ gärna vår fortsatta jorden runt-resa även på Instagram

[sfp-page-plugin url=http://www.facebook.com/attresamedbarn]

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.