21 Comments

Vi firar!!

firar

Beslutet är fattat – vi är redo… VI SKA RESA JORDEN RUNT!!
Enligt planen blir vi borta från september i år till maj 2017, åtta-nio månader.
Vi är så galet glada över detta!
Det är naturligtvis inget vi kom på nu i veckan, verkligen inte. Det har varit en lång process som pågått på många plan. Och det har inte bara varit vi som varit involverade, utan även Milos lärare, kommunen, plus en rad egna stora beslut att fatta.

Men under de senaste dagarna har de sista bitarna på plats. Vi gör det! Vi tänker faktiskt verkligen göra det.
Det kommer att föra med sig en hel del förändringar i våra liv, enormt mycket planering, säkert både tårar, slit och tvivel och så väldigt mycket roligt därtill.
Vi har också bestämt oss för att sälja vårt hus, vilket bara det förstås är en väldigt omvälvande grej. Men, mer om det framöver.

Nu startar vi därför också en annan sorts resa, en digital variant. Bloggen kommer att leva från och med nu med flitiga uppdateringar, vi kommer att berätta om mycket av det som pågått ”bakom kulisserna” det senaste halvåret/året. Om tankarna, resruttsplanerna, skolgången, vad som händer med hus & saker, finansiering, och förstås så småningom om själva resan.

Ni är välkomna att följa med, ni som vill! Följ bloggen, och – vi tänker nog utveckla det hela på några fler digitala plan dessutom, det är på gång, det också.
Vi återkommer. Snart!

Men först ska vi fira lite till!

Kram
Ida, Patrik, Milo & Jack

[sfp-page-plugin url=http://www.facebook.com/attresamedbarn]

Categories: JORDEN RUNT

About the Author

21 Replies to “JORDEN RUNT!”

  1. Nja, några inlägg till har det ju blivit efter detta? Men, om det inte är tillräckligt eller inte efter dina behov så gör du förstås rätt i att inte följa längre. Finns säkert någon annan blogg som passar dig bättre i så fall 🙂 Allt gott!

 1. Så himla coolt! Vi befinner oss i Thailand i tre månader där vår sjuåring går i Svenska skolan. Jag ser verkligen fram emot att läsa mer om hur ni har kommit överens med kommun om skolgång under er resa. Jag älskar att resa med barnen, och nu hittade vi en bra kompromiss med skolan här på Koh Lanta. Men jorden runt med barnen vore ju drömmen alltså…

  Kommer definitivt att följa er!

  1. Hej! Vad kul, tack för din kommentar! Vi har varit och tittat på Svenska skolan där och verkar ju jättebra. Vad härligt! Ska ge mig in och läsa om er. På återhörande! 🙂

 2. Åh!! Ni är så MODIGA och kloka – ni gör så rätt och jag kommer absolut att följa er! Stort Lycka till!! ❤️

 3. Åh vilken upplevelse ni kommer få! Ska självklart följa er. Ni borde vara med i programmet Familjer på äventyr som går på SVT 🙂

  1. Ja, det känns sjukt spännande! Haha, ja vi skulle kanske platsa där 🙂 Vi är i alla fall trogna tittare av programmet, hela familjen.

 4. Wow! Vilken grej och med skolbarn dessutom. Ska bli spännande – både att höra hur ni löst det och så hela resan. Och ert fantastiska hus.. Vilka förändringar ni gör! Tufft, modigt & så häftigt!

  1. Ja, det blir inte alldeles enkelt att skiljas från huset… men det känns rätt nu, vi har landat i det beslutet och det kommer att bli bra! 🙂
   Tack gulliga du för att du peppar och kommenterar, det värmer och glädjer!

  1. Ja, det känns väldigt spännande!! Det har varit lite ”mellantid” här medan vi väntat på besked ang skolgången, så varit lite konstigt för barnen att inte veta säkert hur det blir. Därför också så skönt att beslutet är fattat!
   Tack för kommentar & pepp – det är jätteroligt att få!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.