2 Comments
Underbar strand på Koh Kood, där vi hamnat nu. Vi bor på A Na Lay resort som visade sig vara väldigt fint, med denna privata strand som ligger i en egen vik. Snyggt resort med träbryggor, broar och naturstenar som slingrar sig runt området. Vi har en bungalow med terass och halmtak nära poolen, ja vi har pool nu för först gången på resan och det var kul det också ( även om jag alltid kommer att föredra havet om jag får välja) Men roligt för Milo och Jack att hoppa från kanten, och Milo tränar simning för fullt på det djupa – utan armpuffar.
Våra barn har blivit en stor turistattraktion här, jag kan inte ens räkna hur många asiatiska turister som har tagit foton på dem. De brukar ställa upp, särskilt Jack som gärna poserar. Här på gungan på stranden tillsammans med thailändskt par på semester. Ibland vill de även att jag och Patrik ska vara med på bilderna, och så står vi och ler tillsammans med helt okända personer som vi aldrig tidigare pratat med och fem andra tar bilder på oss. Märklig grej ändå, om vi hamnar i deras familjealbum sen?
Våran show-och dansman


Categories: Koh Kood Thai13 Thailand

About the Author

2 Replies to “Koh Kood”

  1. Härliga bilder på härliga pojkar! Man längtar till Thailand när man ser sådana bilder. Förhoppningsvis så får vi uppleva Thailand om ett knappt år! 🙂
    Kram till er alla 4.

    Pappa, svärfar och morfar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.