3 Comments

Det har ju fört med sig en del, det här beslutet om att dra ut på långresa i nio månader.
En sak är att vi plötsligt en dag kom på att vi ska sälja huset. Bakgrunden beskriver jag gärna en annan dag, eftersom detta är en väldigt stor grej för oss.
Vi köpte vårt hus på landet utanför Degerfors 2007. Det är här våra barn har levt under sina första år, och vi trodde nog att vi alltid skulle bo här.
Men åtta år har gått, saker har hänt, insikter trätt in. Och så den där frihetslängtan…

Under de senaste veckorna har sälja hus-grejen nästan helt tagit över. Vi har packat, rensat slängt, sålt grejer och imorgon ska vi till och med ha personer här som vill titta på huset.
Men det var nog först idag som det kändes som att det blev konkret, på allvar. Vi åkte nämligen för första gången till vårt kommande ”hem” – nämligen förrådet där vi ska magasinera de saker och möbler vi vill ha kvar medan vi är ute på vår resa.

flytt1

Det blev liksom lite mer på riktigt i och med det. Att nu ställer vi våra saker här eftersom vi ska flytta, och dessutom åka jorden runt. Ja, det ÄR faktiskt på riktigt!

flytt2

Men – nu börjar det bli hög tid att fokusera på själva resan och dess planering igen. Inte bara flytt-pack-förråd-grejen. Även om det är hemskt skönt att få det gjort, det också.

About the Author

3 Replies to “Konkret grej: att magasinera”

  1. I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

  2. Vad roligt att jag hittade er blogg, vilken resa ni ska ge er iväg på! Kommer följa bloggen 🙂

    Och vill tipsa om gruppen ”Worldschoolers” på facebook om ni inte redan är med där! Där samlas resande familjer och delar med sig om sina resor och mycket mer.

    1. Tack så mycket för din kommentar!! Och vilket bra tips, visste inte om den gruppen! Ska absolut kollas upp! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.