No Comments

Vi är nu i Kuta, Lombok (Indonesien), som inte ska förväxlas med mer kända Kuta på Bali (som är den största och ständigt överbefolkade turistorten där)
Här är det betydligt lugnare.
Vi har flyttat in på ett hotell nära stranden för några dagar, och har haft en liten mellandag idag. Jag har nog bihåleinflammation så vi letade upp ett pharmacy och jag fick genast antibiotika och några andra avsvällande tabletter i handen, till en summa av 180 kronor. Det är lite snabbare processer här när det gäller sånt där…

Jag mår dock helt ok, inte feber och sånt, men tung i huvudet/bihålorna så det har varit en lugn dag med mycket vila, bokläsning och lite jobb för mig, och bad i poolen, en promenad på stranden, lunch och middag. Barnen har badat och kollat på ”Vi på Saltkråkan” på mammas dator, och ätit mycket bra av såväl fish and chips som indonesisk soppa (Soto ayam) och kycklingburgare.

Nu blir det en tidig kväll och nya tag imorgon, har planerat in att se oss omkring här på södra kusten. Stränderna runt omkring här ska vara något alldeles extra, och det vill vi såklart gärna kolla upp!

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.