No Comments

Vi är här för att vi ska gå på Patriks brors bröllop imorgon. Pär, som han heter, och hans Annica har varit ihop i 16 år så för mig har de alltid hört ihop.

Men bröllop hade vi faktiskt inte förväntat oss, det var verkligen en glad överraskning när beskedet kom en dag i vintras.

Igår kväll samlades ett stort gäng med familj och vänner först för en fördrink på Clarions skybar, och sen långbordsmiddag på BBB, Bistro Bar & brygga här i Luleå. Vädret var fantastiskt, vilken kväll vi fick!

Och barnen är så lyckliga över att äntligen få vara med sina kusiner Tyra och Vide. Det blir ju tyvärr så sällan eftersom avståndet är stort. Så nu ser jag på dem hur de verkligen gläds åt de stunder som blir nu. Härligt att se!
Mina förrättsmusslor – galet goda

Det blev en rolig kväll med mycket skratt och många trevliga samtal, nattsudd på restaurang CG och sen till båten igen för lite dans. Idag blev det strandhäng med ett gäng, och korvgrillning. Och sen en lugn kväll med farmor, köpte hämtpizza och satte oss vid vattnet och åt och sen lite fiske innan vi rundade av dagen. En stor dag väntar!Categories: Norrbotten Sverige

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.