16 Comments

Så blev det dags för en ny resa. Inte så långt och inte så länge. Men som vi har saknat själva grejen, att vara på väg…

london med barnen

london med barn

…och så småningom framme.

Vi tillbringade fem dagar i London över nyår och det var alldeles finfint. Jag har verkligen längtat efter att göra London med barnen, båda två samtidigt. Och för Milo var det första besöket och det var kärlek vid första ögonkastet, han älskade verkligen stan.

Jag längtar alltid litegrann till London, så har det varit sen jag bodde här för 15 år sen (utrikeskorre för Expressen) och jag har ibland funderat på varför stan satte så djupa spår i mig. För ärligt talat var det en ganska jobbig tid. Jag var inte så gammal (25) och kände mig ofta ensam. Jag jobbade otroligt mycket, i och för sig ofta ett fantastiskt roligt/givande/spännande/utmanande jobb, men ändå – det var så mycket tid, och ett stort ansvar.

Men den här resan tror jag att jag kom på det, varför jag nästan känner starkare band till London än till Stockholm idag.

Kanske just för att det inte var enkelt. För att jag inte hade vänner omkring mig jämt. För att jag var tvungen att skapa en egen tillvaro där, och det enda jag hade att ta hjälp av var – staden själv.

Det första vi gjorde när vi anlänt och lämnat väskorna på hotellet var att promenera till Notting Hill, stadsdelen jag alltid promenerade till när jag behövde komma ut, behövde färg och bara något annat. Ofta gick jag här mitt på vardagarna, utan turister, jag bara var där, fikade, gick i butikerna, åt mat.  Notting Hill var alltid min tillflyktsort som jag än idag älskar högt.

notting hill barn

Milo och Jack blev också stora Notting Hill-fans, och en rolig sak var bland annat att Milo shoppade både en handmålad hoodie och  ett par handmålade Converse här som han själv bestämde designen på.

notting hill shopping

En stor favorit i London med barnen blev att åka dubbeldäckare, såklart högst upp längst fram. När vi kunde och det inte skulle ta alltför lång tid tog vi således bussen. Men visst, tunnelbanan är rätt oslagbar när det gäller att ta sig fram smidigt och snabbt i London. Men bussen har många fördelar!

london med barnen buss

Första kvällen spenderade vi på en pub i Kensington där vi kollade Liverpool – Arsenal på tv. Trevligt trots Arsenalförlust… Och nästa dag var det dags att åka till Wimbledon och hälsa på vänner. Det blev en så himla trevlig eftermiddag! Våra barn hade aldrig träffats (jag lärde känna dem när jag bodde i London och vi har faktiskt inte träffats IRL sen dess) så det var riktigt kul att de fick ses! De hoppade studsmatta och lekte med lego, och så blev det lite fotbollstittande, god mat och massa prat.

london

Två fina dagar som start, som sen följdes av mycket mer. Jag får dela upp lite, inser jag, så att inte detta inlägg blir monsterlångt.

Men London hörrni. London mitt London.

Berättar snart vidare om vårt fotbollsbesök, shoppingen och musikalen, bland annat. Och ett GRYMT och billigt restaurangtips! 🙂

covent garden london med barnen

Covent Garden, en av platserna jag alltid måste gå till i alla fall en gång när jag är i London

Såhär ska en pub julskyltas! Eller hur?! Churchill Arms. Världens coolaste pub.

About the Author

16 Replies to “London med barnen – Äntligen!”

 1. [url=https://bbconline.us/]bbc online[/url] We’re neutral and independent, and every time we create distinguishing, world-class programmes and load which inform, civilize and visitors millions of people in the UK and for everyone the world.Our commercial operations including BBC Studios, the BBC’s award-winning production company and world-class distributor, afford additional proceeds as a replacement for investment in unique programming and services fit UK audiences.
  The BBC’s Directorship ensures that we deliver our work and public purposes which are home gone from in the Charter. The Manager Council is chief looking for day-to-day management. We are regulated by Ofcom.

 2. You have missed the most important.

  This is quite a woman of the pre-eminent adult video sites.
  [url=https://mmfbiporn.top]fulloffantasies[/url]
  I advise. I actually couldn’t a close watching

 3. You are not right. Let’s discuss. Write to me in PM, we will communicate.

  This is quite one of the pre-eminent full-grown video sites.
  [url=https://mmfcuckoldporn.top]milf bondage tube[/url]
  I advise. I really couldn’t stay watching

 4. Quite right. It is good thought. I support you.

  This is quite a woman of the most beneficent of age video sites.
  [url=https://anallezdomporn.xyz]forced to pee porn[/url]
  I advise. I actually couldn’t stay watching

 5. Så mysigt ni haft det och så kul att få följa!
  Vad heter er resebyrå? Vill gärna ha telnr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.