No Comments

Vi har det finfint på Pangkor! Och vilka stränder vi har!
Vi bor i en liten by som heter Teluk Nipah, på ett enkelt men bra hotell – Pangkor Bay View resort. Som européer är vi verkligen i minoritet, både på hotellet och överlag som turister. De flesta verkar vara malysier, eller från Indien, Kina och andra asiatiska länder.
Det är intressant att se den muslimska kulturen på nära håll, och den i princip enda mat som går att få tag på är inhemsk gatuståndsmat. Gott och billigt!

Stränderna är av paradis-typ, och vi hänger allra mest i havet. Där står vi i timmar och rullar ibland med vågorna upp på land, för att sen springa ner i vattnet igen.

Milo och Jack sover gärna över hos Sofia, såklart, och de har jätteroligt med nya pysselböcker, mysterielösning, spelet ”Kasta gris” och en massa annat. Tur att vi har rummen snett mittemot varann!

Skönt att vara här i åtta lugna dagar. Vi har våra små rutiner, frukost på grannstället, ner på stranden (i mååånga timmar), jag och/eller Patrik försöker ta en liten motionsrunda, dusch + påklädning av sig själv och barn, ut en liten sväng på byn (eller den enda stora gatan, rättare sagt) och sen hem.
Mer behöver i alla fall inte jag för att må BRA!

På lördag ska vi åka buss igen… Kan bli intressant! Tillbaka till Kuala Lumpur där vi hyrt en lägenhet i två nätter.

Kompisar!

En av strandens lyxigaste restauranger. Gott, bra och billigt!

En förmiddag gjorde vi en utflykt till öns holländska fort! Kul att kolla runt, och klättra runt vid

Far och son njuter

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.