26 Comments

Vi står på Arlanda, väskorna är incheckade. Har ätit något, kanske på O´Learys om det är någon fotbollsmatch på tv-skärmarna som Jack vill se en stund på, eller kanske i den där stora restaurangen på terminal 5 där det alltid är en massa folk.

Handlat någon pocketbok och tidning på Pressbyrån, dubbelkollat gate-numret några gånger. Och så – tid för boarding. Vi går däråt, ger barnen sina boardingkort så att de kan visa dem själva vid gaten. De springer före i gången mot planet trots att vi säger åt dem att försöka gå.

Letar på platserna. Bestämmer att ett barn sitter vid fönstret nu, och det andra får då sitta vid fönstret nästa flight. Det lätta handbagaget får plats under stolen framför, bra att ha smidig tillgång till pysselböcker och ipads under resan till Dubai.

Sjunker ner i stolarna, försöker lyssna på flygvärdinnornas säkerhetsgenomgång med tankarna vandrar iväg.

Vi startar, åker framåt längs startbanan och – lyfter.

Inget mer vi kan göra. Huset (förhoppningsvis) sålt. Våra saker sålda eller magasinerade. Abonnemang och autogiron avslutade. Bilarna avställda.

Vi är på väg.

Där har ni den – min målbild som är med i bakhuvudet för varje ny flyttkartong som packas, alla skrymslen som rensas, i all planering, i varje stund av ”hjälp, vad har vi dragit igång?!!”

Då tar jag mig dit för en stund, till min förmodligen ganska obekväma stol på flyget, medan vi lyfter uppåt uppåt – och framåt. Mot Äventyret.

ID-100346603

Image courtesy of Satit Srihin at FreeDigitalPhotos.net

[sfp-page-plugin url=http://www.facebook.com/attresamedbarn]

 

 

 

Categories: JORDEN RUNT Resetankar

About the Author

26 Replies to “Målbild”

  1. [url=https://over-the-counter-drug.com/#]over the counter acid reflux medicine[/url] over the counter drugs

  2. [url=https://over-the-counter-drug.com/#]over the counter antihistamine[/url] over the counter viagra

  3. [url=https://over-the-counter-drug.com/#]over the counter bv treatment[/url] over the counter medicine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.