4 Comments

Det är intensivt, men samtidigt någon slags känsla av att befinna sig mitt emellan allt.

Bokar in en del flyg och boenden inför jorden runt-resan, men har inte riktigt tiden att ägna oss så mycket åt planeringen som vi borde/vill.

Planerar för husförsäljning, men är ännu någon månad kvar till visning så känns både nära men fortfarande inte panik-nära.

Har bokat in besiktning på måndag, och det känns bra att få det gjort. Det är ju inte obligatoriskt att man som säljare ska göra en sån (och prislappen svider ju till lite, det gör den…) men när jag tänker utifrån ett köpar-perspektiv så hade jag gillat att ett hus var besiktigat när jag kom på visningen. Så vi kör på det.

Sen efter det börjar det närma sig fotografering och sen själva visningen. Spännande, lite nervöst, konstigt och väldigt mycket att göra… Allt på en gång.

Däremellan kör vi ju på med vardagen. Skola för Milo, dagis för Jack, jobb för mig och Patrik. Plus alla dessa aktiviteter; simning (mycket simning blir det, för alla i familjen!), fotboll, innebandy & dans, och så kompisar och lite kalas här och där.

Tacksam för att våren är på väg på allvar. Behöver dess energi nu!

IMG_1654

I söndags var det simtävling för Milo hela dagen i Säffle. Han tävlade i 50 meter frisim, 50 meter rygg, 50 meter bröst och 25 meter fjäril, i klassen 10 år och yngre (lite tufft motstånd eftersom han bara är sju år, men han kämpar på bra!) Det blev två personliga rekord, och en rolig dag tillsammans!

Categories: Gräsholmen

About the Author

4 Replies to “Mellantid”

 1. Hur snabbt tror ni att huset säljs?

  Om man inte besiktar huset så har ni ingen dolda fel försäkring och det kan bli jävligt dyrt.

  1. Ingen aning. Kan ju inte egentligen inte veta om det blir sålt alls. Men vi hoppas att det ska bli sålt under sommaren, och att köparna ska kunna ta över någon gång före avresan 28 augusti. Om det inte blir så får vi hitta en plan B.
   Jo, besiktning kändes självklart när vi satte oss in i det hela. Vill göra allt på bästa sätt, både för oss o köparen.

 2. Jag förstår precis den där mellanrumskänslan du beskriver, jag gick i den hela sommaren innan vi flyttade. 🙂 Det är bara att ta ett steg i taget. Ni verkar vara ute i god tid ändå, men stressigt är det ju när det är mycket som ska fixas. Tänk dig känslan när ni sitter där på planet, då kan ni inte göra något mer utan bara slappna av och njuta av äventyret ni har framför er.

  1. Åh om du visste hur mycket jag tänker på den stunden! Den är min målbild! När allt är klart, inget mer kan göras, lämna alla saker och prylar bakom sig – och vara på väg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.