5 Comments

Jag har länge önskat mig en finare och mer lättnavigerad blogg, och nu har jag med hjälp av bloggdesignern Ida Josefin skapat en ny sida.
Min ambition är att göra den lite mer ”konsumentjournalistisk”, som ett resemagasin i bloggform om man nu kan säga så. Basen är den horisontella menyn med kategorier och underkategorier (Tex Asien – Thailand – Koh Phangan) och förstås sökfunktionen.

Förhoppningen är att dels bättre kunna serva alla er som googlar er hit till bloggen när ni söker på ett specifikt resmål, ort, aktivitet eller land med hjälp av bättre meny + sök. Och så ska jag fortsätta i lite tätare takt med personliga inlägg för er som förhoppningsvis vill titta till oss mer regelbundet (vi har ju liksom inte blivit mätta på det här med att resa, tvärtom…, så det lär komma mera…)
Plus en ny kategori, med lite mer informativa ”reseguideinlägg” med prisuppgifter osv. De senare kommer bland annat att hamna under menyn TEMA, där mer ”tipsiga” inlägg får ligga.

I sommar blir det mera Danmark, norra Sverige och en hel del annat. Hoppas att ni ska tycka om det nya. Mer att läsa om oss, bloggens policy och kontakt finns här under Om oss/Policy/Kontakt

Frågor, synpunkter, önskemål eller annat? Mejla mig på ida.thunberg@gmail.com

(Obs att webadressen nu är bytt till attresamedbarn.se)

Categories: Okategoriserade

About the Author

5 Replies to “Nya bloggtider – Välkomna hit!”

  1. Hackdra has completed the audit of the famous giant exchange. Successfully completed bsc audit ensured decentralized applications and smart contracts were free of vulnerabilities and security loopholes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.