8 Comments

ökensafari dubai

Vi drog ut på safari i öknen.

Det var så himla roligt! Vi bokstavligen skrattade så vi skrek när vår fyrhjulsdrivna bil tog oss över dynerna i berg-och-dalbanestil, och det kändes som vi befann oss någonstans långt ifrån allting (inte ens en knapp timmes bilresa från Dubai)

öken utflykt dubai

dubai med barn öken

Vilken dag! Vilka minnen!

öken dubai barn

öknen dubai

Vi var ute mellan kl 15-21. Sista timmarna var vi i en safaricamp som visserligen var väldigt turistig med såväl hennatatueringar som souvenirförsäljningar, magdans och kamelritt. Men det var ändå fint och välordnat, och maten som serverades strax efter att solen gått ner var jättegod.
Och Milo och Jack gillade sandboardingen som fanns på campen!

sandboarding dubai

sandboarding

Det finns mängder av bolag som erbjuder ökensafari i Dubai och de flesta verkar ha väldigt lika innehåll. Vi åkte med Orient Tours på deras ”Desert Wonder”, och nu har jag ju inget att jämföra med men dessa var jättebra. Vår chaufför hade jobbat med detta i 13 år och kändes hur stabil som helst och det var jättebra bilar.

dubai med barn

**

[sfp-page-plugin url=http://www.facebook.com/attresamedbarn]

Categories: Dubai

Tags:

About the Author

8 Replies to “Ökensafari i Dubai”

  1. The staff is friendly and professional side effects of tamoxifen Natural meyhods tto infrease bdeast size Freee brigney sppears porn seex tape Bangg bisexual ggang slave slu Titjob roigh seex Bluee secy jeanjs Sexxy ppics off despawrate housewwives Expoanding penis jokes

  2. <3 Åh vilken härlig dag ni haft i öknen. Mycket kunde man ju göra med.Så härliga och vackra bilder med sand och fin himmel. Ha det fint. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.