No Comments

Idag var vi med om något väldigt oväntat! Vi bjöds med på bröllop, de som gifte sig var släktingar till familjen som vi bor hos. Vi åkte till en kyrka någon mil bort, där ceremonin började vid 11-tiden på förmiddagen. Det var två brudpar som gifte sig under samma högtid, och paren hade ingen koppling till varandra. Ibland kan det vara ännu fler, tydligen.

IMG_2903

Det var ungefär en timmeslång ceremoni, och direkt efteråt hände det absolut mest otippade – vår familj ombads att komma fram längst fram i kyrkan för att fotograferas tillsammans med brudparet…
Innan oss hade de endast fotats med sina föräldrar, men nu var det tydligen vår tur (trots att vi aldrig hade träffat dem tidigare) Men jodå, tre fotografer – inklusive film – förevigade denna stund.

IMG_2946

IMG_2933

Efter denna insats bjöds vi, lika oväntat, hem till brudparet på deras bröllopsfest. Flera hundra personer var samlade, och vi blev någon slags hedersgäster genom att vi bjöds in att sitta inne i deras hem och invänta middagen, istället för att stå ute i trädgården som alla andra.
Det blev också bröllopstårta och gräddsprutning (!) på brudparet.

IMG_2956

IMG_2963

På festen…

IMG_2930

IMG_2912

…och tidigare, i kyrkan.

IMG_2973

Brudparet på en stenmur vid havet.

IMG_2888

Jack och Jasmine (som vi bor hos) på väg på fest.

Categories: Asien Indien Kerala

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.