20 Comments

Här följer en presentation av priserna i tävlingen på vår Facebooksida – facebook.com/attresamedbarn

1. En övernattning i en stubbstuga på Karlsborgs Camping

2. En vacker familjetavla från Micke & Murre

3-6. Ett handgjort smycke från Koh Samet i Thailand. Där träffade vi under vår resa en fantastisk man, Yut, som satt och tillverkade smycken i sin utomhusateljé. Ett otroligt hantverk, där vi följde processen när smyckena skapades av stenar, snäckor och silvertråd.
Vi lottar ut fyra smycken med en thailändsk symbol för lycka, som kan användas vänt åt det håll man önskar. Ett läderband medföljer, och önskar man passar det också bra att använda smycket med en silverkedja.

6-14. Boken ”Resa med barn i Thailand”. En överraskning kommer att medfölja några av böckerna.

Här tillverkas smyckena av Yut under enkla förhållanden, men trots det ett imponerande hantverk. Han plockar de noggrannt utvalda snäckorna själv.

Symbolen på den ”vita sidan” betyder lycka för bäraren. Och man kan alltså välja själv vilken sida man bär framåt. Varje smycke är helt unikt och består av den handbearbetade snäckan och silvertråd.


Här finns mer info om boken!

15 priser är ju utlovade, men vi har bestämt oss för att dra ut lite på det och presentera pris 15 inom några veckor. Samma regler gäller, alla som har gillat något av alla inlägg på sajten fram tills dess deltar i tävlingen.

Fler utlottningar är på gång framöver! Tack för att ni deltar!

Categories: Tävlingar

About the Author

20 Replies to “Priserna i Facebooktävlingen!”

  1. Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.