No Comments

Vi landade på eftermiddagen den 7:e i Bombay, och tog oss direkt till Hilton Airport Hotel. Där inledde vi förstås med poolbad, sen poolbarsmat, sen försök att tygla jetlagen tills vi föll till föga aningen för tidigt och somnade.
jackmilobombay

Men nån gång tidigt på morgonen så vaknar båda barnen helt plötsligt – och båda kräks, samtidigt.
Vi fattade ingenting. Inga tendenser alls när vi la oss.
Sen körde de kräks-race en stund, innan de somnade några timmar till. Och när de vaknade var allt bra igen.

Sen klagade jag lite på diverse saker på hotellet; att wifi inte var gratis, och att det var någon form av oannonserad HÖGLJUDD fest i hotellbaren till 02 på natten (EJ bra i kombination med jetlag, vilket jag kan tänka mig att ganska många försöker sova bort just på ett femstjärnigt flygplatshotell…)
Sen NÄMNDE jag också att det var lite märkligt att barnen blev sjuka just i samma minut, efter att ENBART ha ätit av hotellets fish and chips den dagen.

Patrik tyckte jag var ”lite” jobbig, men just i såna här lägen blir jag principfast som bara den. Jag kan bo hur enkelt som helst, ofta föredrar jag det till och med, och sover utan klag i hårda sängar, med trasiga fläktar och så vidare och så vidare.
Men betalar jag mycket pengar (åtminstone med Indienmått mätt) för femstjärnigt så förväntar jag mig hög nivå, punkt.

IMG_2487

Resultat: Hotellet bjöd på gratis wifi hela vistelsen, barnen fick gratis mat uppskickad till rummet när de blivit bättre, och vi fick gratis taxi till flygplatsen värt 150 spänn. Ganska ok, ändå. Leve det femstjärniga klagandet! 🙂

Well. Flighten till Kerala i södra Indien tog två timmar, och igår kväll landade vi i Kochin. Nu börjar det på riktigt!

IMG_7783 copy

Categories: Asien Indien

About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.